30-07-07

Zonder 'haat' straat = zonder jihad straat.

10:53 Gepost door Bert Deckers in Politiek | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

x RACISTEN!!!!!!!!

Gepost door: x | 30-07-07

zielig... filip de winter is ne stomme klootzak! 't enige wat da ventje kan doen is veralgemenen, hij bestempelt hier in dit filmpje duidelijk dat alle moslims 'haters' zijn, wel dan kent hij nog de mensheid niet.. 't is een feit dat niet alle moslims terroristen zijn of wat dan ook.. een belachelijke vent als je 't mij vraagt, zonder enig verstandelijk vermogen over oosterse culturen.. kent alleen maar één ding: brainwashen and so on.. een echte hitlermanneke! maar ja.. dom zijn doet geen zeer.. dat hij es een aantal weken naar een ander land gaat om es wat kennis op te doen.. door ervaring wordt men rijker. maar hij durft er wsl nog geen voet binnen zetten door zijn vooroordelen.. zwak noem ik dat! laat die mensen met rust.. ga jezelf wat beoordelen, want 't is niet vet!

Gepost door: ikkee | 30-07-07

Grappig... Op dit soort blogs amuseer ik me keer op keer door dit soort commentaren na te lezen. Steeds de zelfde domme zever. Fascisten, onverdraagzamen, onderkruipers, Hitlermannekes,…

Komaan jongens. Wees een keer iets creatiever. En als je dan toch je ‘mening’ wil delen met je medemens, doe het dan tenminste foutloos. Niets komt zo lomp over als mensen die platte scheldwoorden in een reeks woorden plaatsen, die samen niet eens een congruente volzin vormen.

Anoniem schelden wijst overigens ook niet echt op moed en eerlijkheid.

Gepost door: Bram Hermans | 30-07-07

pff 'k vind het zo belachelijk gewoon dat ze hun hoofd zo breken aan de moslimcultuur. Daar aan merkt ge gewoon al dat ze moslimhaters zijn. Dat ze gewoon iedereen eens met rust laten...!!! Het zou al voor een groot deel opgelost zijn.

Gepost door: / | 30-07-07

aan bram hermans.. schelden is misschien wel eerlijker dan lompe schijnheiligheid van vlaams belangers die beweren niet racistisch te zijn. Dat zegt meer dan genoeg. Mensen die kwaad zijn gebruiken nu eenmaal scheldwoorden, of wordt u niet onder de noemer 'mensheid' geplaatst? Net zoals holebi's niet onder de noemer 'mensheid' geplaatst wordt.. Indien u iets wist over menselijke brains en psychologie, dan zou u moeten weten dat holebi zijn 'natuurlijke vorm' van de mensheid is, waar niet voor gekozen wordt, maar gewoon een reactie op 't lichaam en dergelijke (hormonen, etc...) maar goed.. ik zei 't al: mensheid is nergens te vinden bij vlaams belangers.
En is het ook niet typisch voor jullie om weer eens van het onderwerp af te wijken?
Raar dat niet gereageerd wordt op 't feit dat ik sprak over filip de winter die veralgemeent.. moeilijk om bij de essentie te blijven. Enkel pakken op 'andere zaken' is natuurlijk heel makkelijk gedaan...

Gepost door: ikkee | 30-07-07

Dit filmpje is pas een scheldpartij! Vlaams belang is gewoonweg niet goed te praten.

Gepost door: Jan M. | 30-07-07

Aan Bram Hermans: Uit uw woorden is duidelijk te merken dat je dit allemaal goedkeurt ivm het vlaams belang. Waarom vraag ik mij dan af??
Het zijn toch mensen zoals een ander! Ze bestaan allemaal uit vlees en bloed.
Ik merk vooral dat ze gewoon allemaal over de zelfde kam gescheerd worden. Oneerlijk vind ik dat!!! Zonder respect naar een andere cultuur toe kan er gewoonweg geen vrede meer zijn. Jammer vind ik dat!!

En wat uw onderstaande zin nog betreft:

Anoniem schelden wijst overigens ook niet echt op moed en eerlijkheid.


Wat heeft dit er nu met te maken of je anoniem zend of niet? Het zijn de woorden die meetellen!!!


Gepost door: / | 30-07-07

haha tis door extreem links da moslims denken da ze alles mogen dus zoek maar es de schuld bij jullie zelf eerst in plaats van bij vlaams belang. onlangs nog in turkije geweest en ook eens over dit onderwerp gepraat met de "locals" en wa was het antwoord daar ? tis het uitschot dat hier niet welkom meer is die migreert.

Gepost door: thomas | 01-08-07

Aan de reactie hieronder: dit volk noemt hen uitschot, omdat ze het erg vinden dat hun eigen volk hun eigen land verlaat. Turken zijn nu eenmaal nog meer nationalistischer en noemen hen daarom 'uitschot', maar niet om een andere reden. Blijkbaar niet veel kennis over hun volk. Je moet kunnen de mensen hun meningen tussen de regels lezen en begrijpen wat er precies in hen omgaat als ze dit zeggen. Uitschot zit er overal, dus 't is de domste redenering.
Ik noem me zelfs niet extreem links, waarom moet daar zo'n term opgeplakt worden? Het is gewoon een mening. Het leven wordt niet in vakjes gestoken, zoals vlaams belang wil doen. Empathie, dat is iets wat mensen teveel missen. Een reactie of actie is altijd 't gevolg van verschillende factoren en kan je dus nooit tot één factor leiden.

Gepost door: anja | 01-08-07

De commentaren zijn gesloten.