31-07-07

Leugens over het Vlaams Belang (nog maar eens...)

Gisteren heb ik eens goed de webstek van 'De Rode Driehoek' gelezen. Onder het hoofdstuk 'waarom' loopt het over van de leugens en onwaarheden. Nog steeds probeert men de goedmenende Vlaming een zelf verzonnen programma van het Vlaams Belang voor te schotelen.

Dit is een zeer grappige: "Voor extreem-rechts zijn scholen kweekvijvers van nationalisme, competitiviteit en elitevorming. Het ijvert voor strenge controles op leerkrachten en strengere selecties van leerlingen. Extreem-rechts wil geen gratis onderwijs en verkiest privé-scholen."

Ook deze kan zo naar comedy casino: "Extreem-rechts heeft belang bij een cultuur van geweld en vertaalt dit in agressieve en hatelijke taal en daden om mensen bang te maken. Hierin past dus het pleidooi voor vrij wapenbezit en burgerwachten. Extreem-rechts bestrijdt misdaad niet, het is er mee de oorzaak van. De talloze veroordelingen voor geweldpleging van extreem-rechtse kopstukken bewijzen dit."

Ook de vrouw aan de haard komt weer terug en dat we tegen de sociale zekerheid zijn en zo voort en zo voort... Alles overlopen zou teveel werk zijn, ga het zelf maar eens lezen...

Het Vlaams Belangprogramma is nochthans zeer gemakkelijk te raadplegen op het internet. Maar die moeite moet je nemen alvorens je een haatwebstek opzet tegen het Vlaams Belang (alias 'extreem-rechts' volgens velen). 


11:06 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het feit dat het Vlaams Belang elke verkiezing erop vooruitgaat, geeft aan dat de mensen deze laster niet meer geloven.

Het volk is zelf wel in staat om te weten wat goed en slecht is. Dat is iets dat links nogal eens durft vergeten.

Gepost door: Kristof | 31-07-07

De commentaren zijn gesloten.