01-08-07

Diefstal door vreemdeling op klaarlichte dag...

Terug uit de stad. De laptop (Dell) is ondertussen geleverd en geïnstalleerd. Dit bericht wordt dus nu, live, vanop de laptop geproduceerd. A ja, eerst heb ik nog Dreamweaver CS3 op de laptop gezet zodoende dat we in html kunnen typen. Zo wordt de Blog toch net iets interactiever.

Deze middag op de Meir werd ik weer geconfronteerd met de dagdagelijkse realiteit. Wanneer ik voorbij de INNO passerde stoof daar ineens een man naar buiten beladen met enkele kledingstukken onder de arm. Hij werd achternagezeten door iemand van de security. De eerste man uit het verhaal bleek dus een dief te zijn. Toeval of niet maar de 'dief' in kwestie had een iets donkerdere huidskleur dan de mijne.

Mogen we dat nog schrijven? Uiteraard, we moeten dat blijven schrijven, keer op keer. Veralgemeen ik nu? Neen, deze vreemdeling, die niet wilde betalen, bevestigt zelf het cliché dat er bestaat over criminelen: "De criminelen zijn bijna allemaal vreemdelingen". "Het zijn enkel de rotte appels meneer. hoor ik dan..." Tja, wat is dan het probleem met het Vlaams Belangprogramma omtrent veiligheid en vreemdelingenproblematiek? De rotte appels moeten eruit! Zo simpel is dat.

18:38 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.