10-08-07

NEEN AAN EEN ISLAM-EUROPA

Zonet even de kranten overlopen. Het verbod van de betoging tegen de islamisering van Europea krijgt alle aandacht in de pers. Uiteraard slaat de oproep van Filip Dewinter om, ondanks het verbod, toch af te zakken naar Brussel op 11 september, in als een bom bij de politiek correcte media.

Burgemeester Thielemans, 'de islamslaaf van Brussel', slaat de bal volledig mis door te stellen dat de betoging een extreem-rechtse betoging zou zijn. Hij gaat er onterecht van uit, dat iedereen die zich kant tegen de islam, per definitie extreem-rechts is. Ten andere is het volstrekt belachelijk om een betoging te verbieden uit schrik voor rellen! Daar dient de politie voor om dit te voorkomen. De AEL (Arabisch Europese Liga) mocht destijds ook betogen in Antwerpen nadat ze enkele weken ervoor de Turnhoutsebaan in Borgerhout vakkundigd hadden omgetoverd in een oorlogsgebied. Waar zat toen diezelfde linkse kaste om die betoging te verbieden? Het is opmerkelijk dat Thielemans in Brussel zowat alle manifestaties toestaat (steunbetogingen voor de PKK en Öcalan, betogingen van islamfundamentalisten, van extreem-links, enz.), maar dat een betoging van Europeanen tegen de islamisering van Europa blijkbaar niet kan.

De islamslaaf van Brussel zegt ook dat de betoging een provocatie is aan het adres van de islam. Is de hoofdoek dan geen provocatie aan het adres van het 'Westen'? Is de inhoud van de koran dan geen provocatie aan het adres van alle Christenen, Joden en andere 'dhimi's' (scheldwoord voor 'ongelovigen' volgens de islam). Is elke moskee die er bijkomt in Europa geen provocatie aan het adres van diezelfde groep? Godsdienstvrijheid daar kan ik mee leven, maar godsdienstdominantie dat gaat te ver!

Deze betoging MOET doorgaan en dit op basis van het recht op vrije meningsuiting en dus op één van de grondbeginselen van de democratie. Als Thielemans 'schrik' heeft dan blijft hij maar beter weg uit Brussel op 11 september. Wij zullen er alvast in grote getale aanwezig zijn!

10:03 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Je moet naar de RVS gaan, een betoging verbieden kan enkel maar op zeer grondige basis en die is er volgens mij nu niet.

Gepost door: Kristof | 10-08-07

Achterlijk Deze betoging MOET KUNNEN, al is het alleen maar om discriminatie uit te sluiten (betoging door moslims wél en voor behoud van westerse waarden niet?)toz van anders-denkenden en het RECHT op de vrije meningsuiting. Er dient een duidelijk signaal te worden gegeven aan die ‘vredelievende, gematigde moslims’ dat wij onze verworven vrijheden niet zomaar opgeven om terug te keren naar achterlijke, middeleeuwse toestanden die niet meer van deze tijd zijn!

Of misschien moeten de autochtonen zich verlagen tot hun niveau en nu ook maar de straat opgaan en via branden en vandalisme hun ongenoegen uiten in plaats van 'tolerant' te zijn en oplossingen trachten te vinden door dialoog? Zou dat misschien helpen?

Ik hoop dat de Raad van State thielemans ongelijk geeft

Gepost door: Cathy | 11-08-07

De commentaren zijn gesloten.