23-08-07

Terug aan de slag

Zo, terug van een welverdiend verlof. Venetië is niet doorgegaan dankzij een onduidelijkheid over het paspoortje van Hannelore. Blijkbaar is de wetgeving zopas veranderd en is het paspoort, waarmee we met Hannelore nog geen half jaar geleden naar Stockholm vlogen, ineens niet meer geldig. Dat men in de luchthaven eventueel rekening houdt met mogelijke vergissingen, bleek een illusie. Men deed niet eens de moeite! Non. Dat was steeds het antwoord. Van een overgangsperiode van het oude naar het nieuwe paspoort, was ook geen sprake. Lang leve belgië...

We zijn dan maar enkele dagen naar Nieuwpoort geweest. Wandelen, uitwaaien, gezellig eten, op bezoek bij de schoonfamilie, etc. ... Het heeft ons ook goed gedaan.

Nu terug aan de slag dus. Het Antwerpse Vlaams Belang magazine 'Antwerps Nieuws' moet opgemaakt worden. Mijn taak de komende dagen. Dit allemaal in afwachting van de onafhankelijkheidsverklaring van Vlaanderen. Drukke tijden met andere woorden.

12:24 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Lucht foto Nieuwpoort Hallo, ik ben bezig met een project in Nieuwpoort en vond deze luchtfoto terug op uw site. Kan er iemand mij zeggen wanneer die getrokken is.

Groetjes, Olivier

Gepost door: Olivier | 08-12-09

De commentaren zijn gesloten.