24-08-07

MEKKA NAAR ANTWERPEN

Als je dacht alles al gezien te hebben in Antwerpen ga dan maar even zitten... Op 22, 23 en 24 september 2007 haalt de Stad Antwerpen Mekka naar het Sint-Jansplein. Rond deze periode is het ramadan voor de moslims.

In Antwerpen zullen we dit dus geweten hebben. In samenwerking met de Stad Antwerpen zal de Unie van Turkse Verenigingen een driedaags 'festival' organiseren dat enkel draait rond de ramadan. Zonder verpinken durft men op de website van het festival aankondigen dat alles voor iedereen toegankelijk is ongeacht religie of voorkeur. Is de islam dan geen religie meer volgens de Stad? Sinds wanneer houden trouwens de socialisten, de vrijzinnigen en humanisten van weleer, zich bezig met het promoten van een godsdienst? En laat het dan nog een vreedzame godsdienst zijn, neen, uitgerekend de islam, die 'religie' die de oorlog verklaart aan alles wat niet islamitisch is. Maar zo zullen de dhimmi's van de SP.a het niet begrepen hebben waarschijnlijk.

Maar dit is nog niet alles. De organisatoren zullen op het Sint-Jansplein een kopie neerpoten van de ka'aba, u weet wel, die zwarte blok die in mekka staat en waar duizenden moslims per jaar naar toe reizen, omdat de koran hen hiertoe verplicht. Dit is ook de plek waartoe de moslim zich richt tijdens het gebed. Drie dagen lang zal dit 'bouwwerk' dus op het Sint-Jansplein staan. Misschien moet men het plein maar ineens omdopen tot het Mohamedanenplein.

Moest u me niet geloven, alles wat dit festival aangaat kan u terugvinden door HIER te klikken. Het Festival der Maanden is dus een feit maar een betoging tegen de verregaande islamisering van Europa, tegen de verspreiding van de Jihad in het Westen wordt prompt verboden! Het kan verkeren zei Bredero.

17:16 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ON-VOOT-STEL-BAAR ! Ik heb de webstek in kwestie bezocht. Ik hoop dat ik straks, weliswaar badend in het zweet, ontwaak in mijn bed, thuis en niet in Saoudie-Arabie.

Gepost door: Dirk Van Dessel | 24-08-07

ON-VOOR-STEL-BAAR Ik heb de webstek in kwestie bezocht.ik hoop dat ik straks,weliswaar badend in het zweet, ontwaak
in mijn eigen bed, thuis en dus niet in Saoudie-Arabie....

Gepost door: Dirk Van Dessel | 24-08-07

pas op voor het vliegende schijt, des s'avons aan de horizon verschijnend en de zwakkeren des geest treffend

Gepost door: jef | 25-08-07

fuck julie kk racistefuck bert de deckersfuck ze kk moer knal julie raciste alemaal af met me 9 mm tssss kk zwervers taboen diejn diejn mek tnawies

Gepost door: den makkak veu de fucking belge | 05-12-07

De commentaren zijn gesloten.