24-08-07

Reportage verboden in Vlaanderen

Deze reportage uit Engeland werd (onder andere) door de moslimslaaf van Brussel, burgemeester Thielemans, verboden op de Vlaamse televisie. Kijk en oordeel zelf! Ik zie u alvast op 11 september 2007 om 12 uur aan het Schumanplein in Brussel.

10:50 Gepost door Bert Deckers in Politiek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Islamcritici de mond gesnoerd in Belgie Ik merk dat ik vandaag gebannen ben op het laatste nieuws online zodus kan ik daar geen reakties meer plaatsen. Je mag moslims aldaar die volop propaganda aan het voeren zij voor hun islam niet al te veel tegenspreken zoals zeggen van ‘jawel, er staat wel in de koran dat je je vrouw mag slaan als zij zitten te beweren van niet. Je mag ze dus niet al te veel confronteren met verzen uit hun eigen haatzaaiende onverdraagzame koran die de verhaaltjes tegenspreken die zij volop zitten rond te bazuinen en zo met veel stroop vliegen trachten te vangen. Je mag ook niet de vraag stellen of insinueren dat de koran misschien wel niet deugd. Omdat men steeds maar zit te beweren dat als een moslim iets slechts doet dat dat niet komt omdat de islam inperfect is maar wel omdat de mens dat is en niet omdat dat is omdat die mens toevallig dingen uit dat haatzaaiende onverdraagzame boekje zit te volgen.

Ik had de rollen daarop eens omgedraaid toen iemand afkwam met ‘leer eens een moslim kennen praat er eens mee. Alsof dat mijn mening over islam zou veranderen en alsof ik nog nooit met een moslim zou hebben gepraat. Ik heb haar op de neus gedrukt dat het niet is omdat je een goed mens tegenkomt die van zichzelf zegt moslim te zijn dat daarom de koran/islam goed is. Dat dat komt ondanks de islam en niet dankzij de islam. Ook kwam ik af met vrouwen te waarschuwen voor de islam. Dat al die zogenaamde rechten van de vrouw in islam tot niets worden herleid omdat de vrouw in de islam als eerste taak heeft ten allen tijde gehoorzaam te zijn aan de man en steeds sexueel beschikbaar te zijn en alleen aan hem haar schoonheid mag tonen. Ik heb respect voor de vrouw schreef ik, als kafir ben ik nl zo opgevoed om respect te hebben voor de vrouw en haar niet als sexslavin maar als mijn gelijke te zien en vandaar acht ik het mijn plicht om de vrouw voor de islam te waarschuwen. Voor de suikerversie ervan. Enz. enz.

Een dag later waren al die postings verdwenen. Uitgezuiverd. Waarschijnlijk hadden moslims zitten klagen en is men daarop ingegaan. Vrijheid van meningsuiting en islam gaan echt niet samen vooral niet als het kritiek op islam betreft. Bij de gisteren gebeurde aanslagen in India graakten al een paar posts van mij niet meer door de censuur heen toen ik wilde opmerken dat het bekende en volksverlakkende vers dat daar door een moslim werd gepost om aan te tonen dat islam niks met terrorisme te maken heeft ‘ wie een mens doodt, het ware alsof hij het gehele mensdom had gedood’ om aan te tonen dat in islam het doden van mensen helemaal niet is toegestaan. Want in werkelijkheid staat er dit:

5.32 Deswegen schreven Wij de kinderen Israëls voor, dat wie ook een mens doodt, behalve wegens het doden van anderen of het scheppen van wanorde in het land, het ware alsof hij het gehele mensdom had gedood.

Ik maakte mij, na te hebben vastgesteld dat vele van mijn postings, die in mijn ogen ten onrechte waren verwijderd en op de koop toe nog moest vaststellen dat de berichten die ik nog trachtte te posten ook ten onrechte werden tegengehouden efkes kwaad. Ik schreef een volgende posting met de mededeling dat de huidige moderator die mijn postings had zitten verwijderen en die mijn nieuwe ook aan het tegenhouden was dat die van vrijheid van meningsuiting echt geen kaas had gegeten en dat hij of zij duidelijk Pro Islam was. Moslims konden aldus volop hun leugens propageren zonder al te veel tegenstand. Wij moeten immers uit respect voor islam en om moslims niet al te zeer te beledigen of kwetsen onze mond maar houden. En als je niet oppast krijg je dan nog het woord racist islamofoob xenofoob en wat nog meer naar je hoofd geslingerd.

Ik ben het kotsbeu en ik hoop dat die betoging tegen de verdere islamisering van onze samenleving en de daarmee gepaard gaande verdere vrijheidsbeperking van de ‘autochtonen’ doorgaat en een succes zal zijn. je mag er trouwens zeker van zijn dat er vele relschoppers a la jahjah (die zelfs vanuit Antwerpen en Mechelen naar Brussel zullen komen afzakken) zullen opduiken om te trachten die vreedzame betoging met geweld te verstoren. Waar dhimmi Thielemans dan waarschijnlijk gretig van zal gebruik maken om de schuld daarvan niet op zijn troetelkinderen maar wel op de vreedzame betogers te steken.

Vriendelijke groeten
Paul

Gepost door: Paul | 27-08-07

De commentaren zijn gesloten.