30-08-07

BRUSSELS SLAGVELD OP 11/09

Brussel wordt een slagveld op 11 september 2007. Dit is alvast mijn voorspelling wanneer de betoging tegen islamisering niet toegelaten wordt.

Hugo Coveliers trekt alvast, na de negatieve uitspraak van de Raad van State, morgen naar Antwerpen, om daar een dagvaarding in kort geding uit te brengen bij de voorzitter van de burgerlijke rechtbank in eerste aanleg. Indien dus ook daar de betoging verboden blijft dan wordt 11 september 2007 één van de meest chaotische dagen uit de Brusselse geschiedenis. Ondanks het verbod zullen minstens 20.000 manifestanten afzakken naar onze hoofdstad, om hun ongenoegen te uiten over het Europese beleid dat (niet) gevoerd wordt aangaande de verregaande islamisering van Europa.

Deze mensen zullen dus verloren lopen en her en der zullen betogersgroepen oog in oog komen te staan met migranten. Wat daar het gevolg van gaat zijn daar houd ik mijn hart voor vast. Eveneens kondigde Blood & Honour al aan om massaal naar Brussel af te zakken deze dag. De politie zal dus bij een verbod meer werk hebben dan bij een toelating van de betoging. Thielemans is een uilskuiken dat uit pure zelfcensuur en schrik om voor racist te worden uitgemaakt rap rap de betoging heeft verboden.

Wordt zeker vervolgd!

16:30 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Het verbod zal volgens mij inderdaad meer kwaad dan goed doen. Lijkt me vragen om problemen! Niet bepaald de beste zet van de burgemeester.

Gepost door: Wen | 30-08-07

misschien is het net de bedoeling dat het uit de hand loopt, dat hopen ze misschien , ik hoop het niet ! als we dan in de media mogen vernemen hoe duivels dat extreem-rechts weer is, staan we weer op 0, ga niet langs start, u ontvangt geen geld...

Gepost door: erik | 30-08-07

De commentaren zijn gesloten.