07-09-07

OPROEP OM TE BETOGEN BLIJFT

De oproep om te betogen op 11 september 2007 in Brussel tegen de islamisering van Europa blijft bestaan. Dr. Udo Ulfkotte heeft zijn staart ingetrokken en dit omdat hij bedreigd werd in zijn thuisland. De twee andere organisatoren blijven echter bij hun standpunt. Dinsdag zal er dus een 'stilstaande' manifestatie gehouden worden aan het Schumanplein in Brussel en dit om 12.00 uur.

Mijn vorige oproep blijft dus geldig.

16:51 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Bert, I think you don't read the orginazers' website at all?

Contrary to false press reports, the STOP ISLAMISATION OF EUROPE demonstration in Brussels on 11th September is still happening

Place du Luxembourg
1050 Elsene

at 12.00 pm

---

What's up with you dude?? Can't you leave your own banners home for another time and just join the SIOE as a normal civilian??

Gepost door: surfer | 08-09-07

Ik betoog NIET Maar ik maak cartoons...Mohammed cartoons hebben veel meer effect dan een betoging van duizenden...Zo een jihad straat fotoshop had ik ook gemaakt destijds...Maar ik heb niets met het VB te maken dus stond het enkel maar wat op mijn blog...ik ben tegen de islam vanwege mijn vrijheidsprincipes en niet omdat ik Vlaams-nationalistisch ben...En het stoort me compleet dat extreem-rechts het monopolie heeft verworven in het verzet tegen de islam...dwaas om neo-nazi's voor je kar te spannen tegen de islam terwijl hun leider Adolf pro-islam was en nooit een standpunt innam tegen de islam..Integendeel;hij had islamitische troepen en schudde de hand van de Moefti van Jerusalem.
Ik ben zelf van Joodse komaf en zal me nooit aansluiten bij een betoging waar ook skinheads bij meelopen,NOOIT!..Als ik een politiek etiket op de islam mag kleven dan is dat extreem-rechts en daarmee ligt de islam verdomd dichtbij de stellingen van extreem-rechts in Vlaanderen...

Gepost door: Tiberius | 09-09-07

De commentaren zijn gesloten.