12-09-07

DE WET IS DE WET...

"De wet is de wet". Met deze zinsnede maakt de islamslaaf van Brussel, Thielemans, zich zeer goedkoop uit de voeten na het schandalige schouwspel gisteren in Brussel.

Een kleine kroniek van de feiten zoals ik ze heb beleefd:

- Met een delegatie Antwerpse jongeren kwamen we rond 11.40 aan in Brussel Centraal. We werden al in de trein telefonisch verwittigd dat het Centraal Station van Brussel vol politie stond. Geen erg natuurlijk want we zien er nu niet echt uit als skinheads of ander soort geweldadige manifestanten.

- Onderweg naar het Schumanplein kregen we terug telefoon met de boodschap dat we snel moesten zijn want dat men over 5 minuten moest 'vertrekken' van de politie. Dat het over arrestaties ging hadden we toen nog niet kunnen vermoeden. We dachten dat er toch een klein optochtje ging zijn, gedoogd door de politie. (men gedoogt hier in dit land immers vanalles: illegalen, drugs, uitstapjes van veroordeelde moordenaars naar voetbalwedstrijden, ... dus waarom geen optochtje of manifestatie van enkele vreedzame en bezorgde burgers)

- Tijdens het haasten passeerden we nog een ploeg van het Vlaams Belang, getooid in T-hemdjes met daarop de boodschap: "Stop islamisering!"

- Aangekomen op het Schumanplein blijkt de betoging omsingeld door de politie. Mijn euroke valt direct en overleg snel met mijn medestanders. We beslissen dat zij doorgaan, met het risico snel opgepakt te worden. Ikzelf begin onmiddellijk met filmen.

- Vrij snel werd dit beloond. De eerste die uit de groep betogers werd geplukt was Vlaams volksvertegenwoordiger Pieter Huybrechts. Direct ging men zeer hardhandig te werk. Na enkele seconden werd hij al tegen de grond gegooid en met een vijfvoud aan agenten afgevoerd.

- Frank Vanhecke, de voorzitter van het Vlaams Belang en Europees Parlementslid was de volgende die in de prijzen viel samen met Vlaams volksvertegenwoordiger Luc Van Nieuwenhuysen. Vooral deze laatste werd zeer hardhandig aangepakt. Ook viel het bij hem onmiddellijk op dat niemand van de agenten Nederlands sprak. De parlementaire onschendbaarheid kon op deze manier dus niet gebruikt worden aangezien de politie toch niet verstond wat deze parlementairen zeiden.

- Frank Vanhecke begon daarop in de deuropening van de arrestatiebus luidkeels vragen te stellen over de gang van zaken in de belgische democratie. Bij wijze van een duidelijk antwoord werd zijn mond gesnoerd, werd hij tegen de grond gesmakt en kreeg handboeien om. Vermurwd werd hij terug op de arrestatiebus gezet. (dit alles heb ik op film en dit gaat rechtstreeks in tegen het zogezegde bewijs als zou Frank Vanhecke, samen met Filip Dewinter, geprobeerd hebben om de chauffeur het rijden te beletten. Frank Vanhecke was op dat ogenblik namelijk al geboeid en kon niets doen met zijn handen op de rug.

- Eén voor één werden andere manifestanten hardhandig opgepakt. Ook Filip Dewinter. Hij was bezig met een interview terwijl hij, voor het oog van de interviewer en zijn cameraman op de grond werd gegooid door agenten. VTM zou deze beelden om 13.00 uur uitzenden, waarvoor dank uiteraard!

- Ook Dewinter slaagde erin om nog enkele woorden te roepen naar de pers vanuit de deuropening van de arrestatiebus. Dat dit niet werd geapprecieerd zal u niet verbazen. De truuk om hem te doen zwijgen? Gewoon de deuren van de bus sluiten natuurlijk. Dewinter stak dan maar lijf en leden tussen de sluitende deur en werd hiervoor enkele malen door een matrak geslagen.

- De politie probeerde de indruk te wekken alsof het de situatie wilde onder controle houden. Dit was uiteraard niet nodig want niemand verzette zich tegen deze dictatoriale maniert van arresteren. Iedereen stond met de mond open van verbazing en ongeloof. Toch werden honden ingezet. Ik heb beelden van een man die gebeten werd in de elleboog. Toch werd van zeer dichtbij pepperspray ingezet. Hierbij deelden zelfs enkele agenten in de prijzen. Ondanks dit alles bleef iedereen rustig en sereen. Wij zijn namelijk geen krakers of ander links gespuis dat niets liever doet dan met de politie in confrontatie te gaan. Wij zijn vreedzame manifestanten die gisteren opkwamen voor het recht op vrije meningsuiting.

- In ieder geval was dit nog niet het einde van de gebeurtenissen. De bussen met arrestanten reden weg en daarop begon de politie met het ontruimen van het Schumanplein. De hele hetze heeft om en bij een dik half uur geduurd.

- Hugo Coveliers, Senator van Vlott en advocaat, ging meteen op zoek naar de arrestanten en vond deze ook. Na omwegen en opzettelijk verkeerde berichtgevingen, kwam hij uit bij het justitiepaleis van Brussel. Daar was het tot ongeveer 18.30 uur wachten tot de eerste slachtoffers van de belgische vrije menigsuiting gelost werden.

- De consul van Italië en de consul van Frankrijk hadden zich eerder al gemeld aan het justitiepaleis met dringend verzoek om hun landgenoten en Europees Parlementairen vrij te laten. Uiteraard werd hier niet op ingegaan.

- Rond 19.30 uur kwam het bericht binnen dat de Lega Nord 's anderdaags een manifestatie zou houden aan de belgische ambassade in Milaan om te protesteren tegen het geweldadige optreden van de belgische politie.

- Nadat bijna iedereen van de 154 arrestanten was vrijgelaten (waaronder ook mijn kompanen van 's ochtends) besloten we om de terugreis naar Antwerpen aan te vatten.

Ik heb in totaal voor 32 minuten aan filmbeelden van uitsluitend geweldadige arrestaties. Van deze filmbeelden werden al twee minuten gecompileerd en dit filmpje is te bezichtigen via de Vlaams Belangwebstek. Klik hier. Ondertussen circuleert het filmpje ook al op Youtube. Eertsdaags zal ik een langere versie maken van de gebeurtenissen en dat filmpje zal dan ook hier te bezichtigen zijn.

Blijf de blog zeker bezoeken!

Het ondertussen al beruchte filmpje:Op de foto aan het justitiepaleis (klik op de foto voor een grotere versie):Foto op de webstek van De Morgen, onder de witte pijl ben ik aan het filmen:

11:59 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Wat ik gisteren heb meegemaakt heb ik nog nooit meegemaakt...

Oudere mensen die door drie waalse kutflikke de grond worden opgeramd en geslagen, peperspray spuiten tegen stilstaande mensen op nog geen tien centimeter afstand, jonge meisjes die hardhandig werden aangepakt en geboeid en dan moest je eens weten welke vernedering sommige jongeren moesten ondergaan tijdens het fouilleren!!

Neen, wat er gisteren gebeurde zou normaal nooit mogen gebeuren in een democratisch land als het onze.

Goed Bert dat je alles hebt opgenomen.

Gepost door: Kristof | 12-09-07

Trouwens Wet is Wet:

Kijk eens hoe de Belgische staat reageert als moslims betogen:

http://youtube.com/watch?v=0-IIU-Ekd3w

Gepost door: Kristof | 12-09-07

goe bezig
Het VB op de barricaden .. daar moet het staan !

houzee! Laat de honden maar huilen .. de mensen hebben hun ogen open getrokken en de blinden ..? zij dolen :-)

Gepost door: Remond | 12-09-07

Zo zie je maar wie hier in da apenland voor het zeggen heeft.Wij als vlamingen zijn noch geen baas meer in eigen land .Maar als zo een ALLOCHTOON zo getrapt werd of geslagen stond Brussel in rep en roer en waren er weer rellen .maar dan zeggen ze die gasten zijn op een dwaalspoor ze hebben niets om handen .BELGIE BARST

Gepost door: werrebrouck | 12-09-07

Die pyamavent was ook aan het betogen (hij steekt een betoog af tegen een andere manifestant). Is die pyamavent?

Gepost door: Metten | 12-09-07

pyamavent Vorige post blijkbaar onvolledig.
Is die pyamavent ook opgepakt?

Gepost door: Metten | 12-09-07

en den bert, die bedreigde mij, zie:

http://ovl.indymedia.org/news/2007/09/19641.php

hopelijk hebben jullie je orgasme nu wel gehad en dat de politie hard heeft opgetreden is gezeik,

ze hadden veel harder kunnen zijn met jullie nazi's...

Gepost door: Pannekoek Guido | 13-09-07

Zero-tolerantie is toch één van jullie stokpaardjes? Hoe noemen we zoiets: tweezakkerij?

Gepost door: Maarten | 13-09-07

@ bert, uw Nederlands is nogal slecht op uw andere website staat er:

"Een consequent Vlaams nationalist kiets nu eenmaal voor een consequente Vlaams nationalistische partij."

kiets moet dus keist zijn :p


ook leuk dat u alle beweringen dat het VB en het NSV niet zouden gelinkt zijn ontkracht op uw website:

" Bij de viering van 30 jaar NSV! waren we de hoofdsponsor. Ook op deze manier willen wij de NSV! vooruit helpen. De Fratres Coniuncti is, onder andere om deze reden, opgericht in de periode dat de NSV!, financieel, zo goed als aan de grond zat.

Meerdere mandatarissen van het Vlaams Belang zijn lid van de Fratres Coniuncti. Of dit toeval is? Ik denk het niet. Een consequent Vlaams nationalist kiets nu eenmaal voor een consequente Vlaams nationalistische partij."

http://www.bertdeckers.be/

Gepost door: Pannekoek Guido | 13-09-07

Ik vind Guido een lul. :D

Gepost door: Kristof | 13-09-07

@ Kristof spreekt u nu over zichzelf of wil u aantonen dat uw woordenschat nogal beperkt is? :p

Gepost door: Pannekoek Guido | 13-09-07

Turkije en Koerden
Turkije sluit zich steeds verder aan bij de brede Arabische-Islamitische as tegen Israël. Volgens militaire inlichtingendiensten heeft de Turkse premier Tayyep Erdogan een overeenkomst gesloten met de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad over militaire samenwerking. Turkije belooft Iran van militaire inlichtingen te voorzien en tevens luchtmacht assistentie te verlenen om een eventuele Israëlische aanval op de Iraanse nucleaire installaties te voorkomen.
Zowel in Washington als in Jeruzalem zou geschokt gereageerd zijn op de overeenkomst, die op maandag 9 november in Istanbul gesloten werd en gisteren getekend zou zijn door de presidenten van beide landen. Niemand had verwacht dat NAVO-lid Turkije zó ver zou gaan door militair te gaan samenwerken met Iran.

Met Hamas in het zuidwesten, Syrië in het oosten, Libanon/Hezbollah in het noorden en Turkije in het noordwesten is de Iraanse omsingeling van Israël voltooid. In het geval van een Israëlische aanval hoopt de regering in Teheran op deze manier niet alleen tijdig gewaarschuwd te worden, maar kan het ook onmiddellijk van alle kanten terugslaan.
Voorlopig is er in 2004 een Nederlander vermoord door een mohammedaan, worden autochtone bewoners hun wijken uitgepest door mohammedanen, worden vrouwen uitgescholden voor hoer en bespuugd door mohammedanen, worden ambulanche medewerkers, politiemensen, buschauffeurs, brandweermensen aangevallen tijdens hun werk door mohammedanen. Moet Wilders altijd en kogelvrijvest dragen,.. Dank zij de bloedige ‘verovering’ van Konstantinopel, (de gehele Christelijke bevolking werd daarbij vermoord) ligt nu 5% van het Turkse rijk in Europa. Mede hierdoor vinden de Turken dat zij in aanmerking komen voor een volledig lidmaatschap vd EU en niet een associatieverdrag of nominatie tot meest begunstigde handelspartner.

De 5e colonne is ook al geïndoctrineerd in ons overheid...Turkije krijgt in ruil daarvoor honderden miljoenen euro’s aan toetredingssubsidies. De negatieve consequenties van het lidmaatschap van Turkije van de EU zijn voor het gewone volk:
NL-bijdrage alleen al voor subsidies (basis 2006): €700 miljoen.
Verder: Explosieve stijging van de reeds vele miljarden kostende ‘gezinshereniging’, uitkeringen, huizen, banen, opleidingen. Dit alles te betalen dmv afbouw soc. zekerheid en belastingverhogingen.
Versnelde Islamisering van NL: Toename spanningen door verschillen in taal, cultuur, geschiedenis, inkomens. Dubbele wet- en regelgeving Een mooi moment, om er per direct mee te stoppen en hun lidmaatschap van de NAVO op te zeggen. Mooi zo dan kunnen meteen al die subsidies stopgezet worden.
KOERDEN
1- Het niet erkennen van 19.000.000 koerden in Turkije.
2- Het bezet houden van Koerdistan sinds de tijd van het Otomaanserijk ook beter bekend als de genocidenplegers en de moordenaars van het vorige decennia op de Armeens en Koerdische volk.....
3- Het verbieden van onderwijs in eigen moedertaal het Koerdische, dus voor 19.000.000 koerden
4- De belachelijke karton democratie die de fascistische Turkse regering de koerden biedt,
5- De talloze politiek gevangenen koerden die in die wilde gevangenissen vast zitten zonder enige proces en waar martelingen een maltijd van de dag is....
6- Het verbieden van een fatsoenlijke censuurvrije tv. zender of krant voor 19.000.000 koerden in Turkije....
7- Het vernaderen van de Koerdische regio (Koerdistan) in een militaire zone die op een heel onrechtvaardige wijze wordt geregeerd sinds de oprichting van Turkije in 1920....
- Noord Cyprus is bezet door Turkije! Dus staatsterrorisme en massamoord in en door Turkije.Wie houdt Cyprus bezet? Waar worden Christenen en andere gelovigen vervolgd of het leven onmogelijk gemaakt?
- Armeense Genocide, ontkenning wordt bestraft: Waar zijn alle Armeniërs gebleven?

- Wat gebeurt er al jaren met de koerden?
- Hezbollah, Syrië, Iran en Hamas zijn nu de beste vrienden. Sinds de radicale ommekeer van Turkije naar de extremistische Islam is deze coalitie kompleet.
 Tegelijkertijd naar Europa!! Wie begrijpt de waanzin niet? De mogelijke toetreding van Turken tot de EU heeft aanzienlijke geestelijke,politieke en territoriale impact,omdat de islam aanspraak maakt op heel Europa. Erdogan ligt op ramkoers in meerdere richtingen. Hij gaat een einde maken aan de seculiere status van Turkije, Als dat gebeurd is maakt hij op democratische wijze van Turkije een islamitische staat. Tegelijkertijd gebruikt hij Iran om zijn positie in het middenoosten te versterken. Hij denkt dat als Turkije en Iran samenspannen, beiden niet zullen worden aangevallen door het westen als zij Israël gaan aanvallen. De stemming wordt daartoe in Turkije reeds opgefokt. Dit alles gaat gebeuren zodra Iran een kernwapen heeft. Uiteindelijk wil Erdogan het Ottomaanse rijk in alle glorie laten weder opstaan.
De moslims hebben al Kosovo en Bosnië gekregen dankzij de sukkels in de NATO. Nadat de moslims Kosovo hebben ingelijfd werden duizenden kerken en kloosters vernield en werden de Servische Christenen het land uitgejaagd.
Als er iemand is die echt een terroristische beleid voert dan is dat de Turkse regering wel en de gene die deze terroristische daden van de Turkse sultans, Erdogaantje of de generaals goed keuren zijn niets anders dan blind, naïef en ook nog medeterrorist!Nou wat verwacht je dan als reactie van af de kant van de koerden waarvan ze van alles wordt verboden. hen niets gegund wordt wat ze wensen, die vrijheid niet krijgen die ze zelf willen en hun mening niet gerespecteerd wordt? Namelijk vrij zijn als ieder andere volk op deze aardbol. Als je al die punten goed leest en je zelf 1dag maar in de positie van Koerd verplaatst, ga jij je natuurlijk verzetten tegen die onrechtvaardigheid van een regering die niet mee te onderhandelen valt. En als jij je verzet tegen zo’n achterlijk fascistische beleid van de Turkse regering.
Koerdistan is niet en zal ook nooit van de Genocide-plegers worden... Koerden Zijn geen turken en zullen ook nooit zijn wat de genocide-plegers zo graag aan ons wil opleggen. De Tijd dat je met dwang die Toerkisme aan een volk wilt opleggen is voorbij!En ik wil al die gehersenspoelde Turken en hun medegehersenspoelde kameraden adviseren om te gaan lezen en achter de waarheid proberen te komen van een media of sites die onafhankelijk zijn.
Nu allereerst willen we dat er in EU een nieuwe beleid komt voor de
Koerden en andere volkeren die uit Turkije verbannen zijn. Wij willen
niet meer als “Turk” of “Arabisch” behandeld worden. We zijn verbannen
uit deze landen, waarom worden we weer ten prooi gesteld in een andere
land.
Wij veroordelen de activiteiten van Turkije in Nederland en alle
vormen van islamisering en Turkisering. De hoop dat in het spoor van
Turkije’s route naar EU lidmaatschap hervormingen zouden leiden tot
concrete verbeteringen, lijkt uit te lopen op een desillusie. De
vrijheid van vereniging, vergadering en meningsuiting schort nog het
nodige. En het feit dat diverse personen zijn aangeklaagd voor het
gebruik van verboden letters(!), zoals de Q, W, en X, omdat zij deel
zijn van het Koerdische alfabet, symboliseert dat Turkije nog steeds
worstelt met de Koerdische kwestie. Kwestie Cyprus, kwestie genocide,
kwestie hoofddoekje, kwestie illegale smokkel, kwestie Koerden,
kwestie achterstelling Christenen, kwestie dienstplicht. Blijkt dat
Turkije nog steeds aangeeft niet bij EU te willen horen. Turkije
verbied officieel de Koerdische namen. Gemeentes krijgen van de Turkse
consulaat een namenlijst en op deze lijsten staan alleen de namen van
de Turkse krijgsheren!!! Ze zijn voorbeelden van de onderdrukking,
Turken haten van de Koerdische namen. Turkse en Arabische Infiltraties
zijn onacceptabel en mogen nooit voorkomen. Dat dit toch nog steeds
voorkomt heeft te maken met de vele jaren van de slechte integratie
beleid, die een stagnatie van ontwikkeling op het gebied van
integratie en sociale ontwikkeling in de weg staat. Koerden hebben nu
niet alleen de namen maar ook denkwijzen van de Turken overgenomen;
integratiebeleid van Nederland creëert op deze manier alleen nog meer
tegenstanders.
Wij protesteren tegen de uitsluiting van de Koerden in diaspora en in
ons geboorteland, wij vinden het afschuwelijk dat Turkije in Nederland
Koerden mag assimileren! Tot op de dag van vandaag verlaten veel
Koerden – gedwongen – hun vaderland om hun vrijheid te beproeven in de
diaspora. Maar dat Turkije in diaspora Koerdische jongeren chanteert
voor zijn zogenaamde “militaire dienst” is een grote misdaad. De
dienstplicht en de inzet van militairen tegen de Koerdische volk,
bovendien met de Koerdische geld? Deze koerden zijn juist door de
Turkse leger verdreven uit hun geboorteland. Turkije vraagt per
persoon € 5700.-, plus 1 maand lang zware hersenspoeling in het
Turkse leger, genoeg om hier niet meer Nederlanders te worden! Totale
kosten bij elkaar incl. reiskosten, gemiddeld € 9 000 a’ 10 000.- per
persoon is dus een zware plicht voor de grootste maffia ter wereld.
Dit is een regelrechte afpersing van Turkse leger die juist de Koerden
verdrijft! Een leger van inmiddels 400 000 merendeels dienstplichtige
Turkse militairen vechten een steeds bloediger oorlog uit tegen de
Koerdische volk. Tot op de dag van vandaag worden koerden gedwongen om
meedoen aan Turkse dienstplicht. De Turkse dienstplicht is een grote
belemmering voor de integratie in Nederland.
We zullen pleiten voor de opbouw van een vrije maatschappelijk
integratie proces voor Koerden. Koerden kunnen beter zich integreren
als ze met hun eigen identiteit aan het proces deelnemen, niet met de
identiteit van de Turken of Arabieren.
Met vriendelijke groeten

KKN / Koerdische Komité Nederland
Mazhar I., Berzan Teke, O. Dogan


Gepost door: Berzan | 15-06-10

De Iraanse president Mahmud Ahmadinejad heeft Iranese moslims opgeroepen op jongere leeftijd te trouwen. Hoe eerder ze trouwen, hoe eerder ze nieuwe strijders voor de "heilige zaak" kunnen voortbrengen, en hoe langer ze daarmee kunnen doorgaan. "Strength in numbers". De Europese Unie is het afvalputje van dit soort massaal geproduceerde laagst opgeleiden die gestimuleerd worden om naar Europese landen te verhuizen.
Dergelijke grote massa Moslims schieten als paddestoelen uit de grond en bouwen ze allemaal eigen moskeen en scholen in Nederland. Het aantal Moslim jongeren groeit razendsnel in hun nieuwe broedplaatsen. Het aantal opgeleiden nemen ook toe en werken ze aan de nieuwe voorzieningen voor de rekrutering. Marokkaanse en Turkse Wethouders, burgemeesters openen grote moskeen in Nederland: een nieuwe moskee onder de naam "grootste gebedshuis" wordt door burgemeester Ahmed Aboutaleb en wethouder Hamit Karakus geopend. In een stad met een Marokkaans moslimburgemeester, Turkse wethouders die eens zeggen dat ze de scheiding van kerk en staat niet al te ver door moeten voeren...
Het is de PvdA wethouder Hamit Karakus die ervoor gezorgd heeft dat dit symbool van verovering gebouwd kon worden. Hierbij negeerde hij alle gemeentelijke regelingen om zijn zin door te voeren. Maar nu ook elke R'dammer gemeentelijke regelingen mag negeren anders is hier sprake van onvervalste discriminatie en kan Karakus voor de rechter gesleept worden. Met Hamit Karakus, Ahmed Aboutaleb en de Essalam-moskee zit het wel snor met de scheiding Kerk/Staat.. Eerst was 't Cohen die moskeeën in A'dam subsidieerden en nu gooit R'dam de grondwet op de vuurstapel. Ernstiger is dat de grond voor eeuwig is verkocht aan de moslims, in islamitische ogen wordt Nederland niet méér gewaardeerd voor de gegeven vrijheid, maar juist verder vernederd voor zwakte, namelijk dat zelfs de Nederlandse grondwet zou kúnnen wijken voor veronderstelde islamitische geloofs- en gezagssuperioriteit. Immers, de grond onder de moskee, evenals die onder elke moskee in Nederland trouwens, wordt in islamitische ogen geacht eeuwig onttrokken te zijn aan de Nederlandse soevereiniteit. Deze Turken en Arabieren treden op voor hun parallelle islamitische autoriteit die de toepassing van Nederlandse wetten op enig deel van Nederlands grondgebied kan uitschakelen. Dit getuigt het van een onvoorstelbare brutaliteit en toont hoezeer de Nederlanders over zich heen laten lopen...Hiermee wordt het bewezen dat het verlenging van de islamitische landen voor hun eigen machthebbers werken. Met het controle over de grootsteden hebben ze zoveel macht dat ze openlijk Nederlandse criticus met de dood kunnen bedreigen en journalisten, schrijvers, docenten van de universiteiten in het openbaar kunnen bedreigen. Met tegenstanders van het islam wordt op deze manier afgerekend.
Heel dit gedoe was te verwachten nadat in onze grotere steden de Turken, Marokkanen, Somaliërs en Antillianen de dienst uitmaken en van onze steden een hel gemaakt hebben.

Verzet in de wijken is onvermijdelijk: ons wijk, ons stad zeggen moslims en daarvoor hoeven ze zich geen Nederlander te voelen, ze hoeven slechts het stukje grond waar ze wonen als het hunne te beschouwen. In de oude wijken in de grote steden vind je amper autochtonen meer. In Rotterdam en Amsterdam ligt het percentage niet-westerse binnenkomers boven de 75%. Dat is een gemiddelde afspiegeling van de stad. Voor sommige wijken betekent dit 90%. Hun wijken dus, niet van Nederlanders. Veel wijken in de grotsteden vertonen alle kenmerken om tot islamenclaves te verworden en grote politieke partijen die volledige geïslamiseerde wijken zien ontstaan doen overal mee. Om één wijk te veroveren is 1 hoofddoekvrouw genoeg, als er zo'n vrouw in een wijk verschijnt, verdwijnen alle bewoners langzamerhand uit hun wijk, uit hun straat. Nederlanders kunnen niet tegen 1 hoofddoekvrouw, ze verhuizen massaal en vervolgens ontstaat heel snel een andere soort wijk. Doorsluizing naar volgende wijk van deze hoofddoekvrouwen is een constante demografische proces waarbij Islam gebruikt wordt als een politiek-religieuze verovering systeem met religie als dekmantel. Betreffende problematiek hoofddoekjes zijn dus een wapen en het gemakkelijkste is het natuurlijk op een 'tolerante' manier toe te laten. Turkse Erdogan heeft niet voor niets gezegd dat Europa overwonnen zal worden door baarmoeder van onze vrouwen. En zo werkt het ook omdat ze hun vrouwen houden als fokdieren ook wel genoemd 'zoontjesfabrieken'.

EU lidmaatschap van Turkije is belangrijk om dit soort strategische doelen te bereiken: een geniale tactiek en wel realiseerbaar als Turkije een landingsbrug van honderden miljoenen Moslims naar Europa wordt.
Zoals bekend groeien Moslim sektes al snel uit tot de belangrijkste organisaties in West-Europa, Federatie van Islamitische Organisaties in Nederland (FION), Milli Gorus, Fetullahcilar, Soeleymancilar, Diyanet met honderdduizenden leden en de controle over een groot aantal moskeeën en sociaal-maatschappelijke instellingen. Met dit machtige apparaat in handen, hebben Moslimlanden grote invloed op de politieke processen in Nederland. De omstreden criminele organisaties duiken op als onderhuurders van de moskeen in Nederland. Vijandgezinde Moslimlanden realiseren zich dat Turkije en de Turkse diaspora een hoofdrol zouden kunnen spelen bij de islamisering van Europa. En dat voltrekt zich nu voor onze ogen. Ze liggen op dit moment aan het Nederlands subsidie-infuus maar voeren een geheime agenda.
In de islamitische landen wordt gesproken van een Turkije dat terug is gekeerd naar zijn ‘islamitische wortels’ en Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad, Libische Dictator Khadaffi, Omar al-Bashir (president van Soedan) en Turkse fundamentalist Erdogan willen graag dat Turkije lid wordt bij EU. In Turkije een Iran in het bezit van nucleaire wapens wordt inmiddels gezien als een zegen voor het Midden-Oosten in plaats van een bedreiging. Iran wilt graag dat Turkije lid wordt bij EU... Soedanese leider Omar al-Bashir, die Turkije zo snel mogelijk in EU wilt zien, ondanks de aanklacht van het Internationaal Strafhof tegen hem wegens genocide (in Darfur), een aanklacht die volgens Turkse fundamentalist Erdogan niet kan kloppen, want ‘een moslim kan onmogelijk genocide plegen’. Turkije, een agressieve staat met 80 miljoen intolerante moslims, waar de moslimscholen explosief groeien en de andere geloven zwaar geterroriseerd worden. Turkije, dat Cyprus voor de helft weder-rechtelijk bezet heeft, en het EU lid Cyprus niet wil erkennen. Turkije dat de genocide van ruim een miljoen Armeniërs niet wil erkennen.
Europese corruptie juicht dit toe en wil Turkije nu zo snel mogelijk deel uit laten maken van onze gemeenschap.

 
 Een EU-blunder van de eerste orde.
 
 Na het Turken en Marokkanen drama stromen nu de Somaliërs en de Bulgaarse moslims ons land binnen, zonder enige economische noodzaak. Dit is puur wanbeleid tegen de belangen van ons volk in.

Nu wordt het hoog tijd dat het immigratie van Moslims naar Europa compleet gestopt wordt. Het systeem van uitkeringen bezorgen die gebaseerd was op een enorme parasitaire ambtenaren stelsel trekt nog meer Moslims. Brussel moet onmiddellijk stoppen met geven van bakken Europees belastinggeld jaarlijks aan Turkije; De enige reden, waarom de turken doen als of ze bij de EU willen horen is het geld dat Turkije krijgt als kandidaat-lidstaat van de EU, ons belastinggeld en bijdragen zijn alweer verhoogd om Turkije rijp te maken voor toetreding. Turkije wordt nu een tweede Iran, laat Obama het fijn inlijven als de zoveelste staat van zijn Amerika.
Turkije nooit en nimmer bij de EU ! Weggegooid geld.
Turkije zal een bedreiging worden, want Erdogaan streeft weer naar een groot Ottomaans islamitisch rijk en heeft een van de grootste legers.  
Een referendum naar Zwitsers model is noodzakelijk: het gaat om een referendum over de concrete maatregelen, over een grote probleem, in alle facetten en zodanig dat de wil van de meerderheid doorgaat. Een referendum over de islamitische massa-immigratie en moskeen bouwen. Deze referendum is in het landsbelang. De overheid moet het referendum organiseren. Daarmee wordt het ook buiten de partijpolitiek geplaatst. De politiek is uitvoerder, en heeft niks te beslissen. De burgers zijn de baas.
 
R. Blicker
 
WIJKCOMITÉ DIRECTE DEMOCRATIE

Gepost door: wijkcomité | 27-12-10

De commentaren zijn gesloten.