19-11-07

DE BOEMERANG IS VERTROKKEN...

Wie de kranten heeft gelezen de vorige dagen kon er niet naast zien. JM Dedecker trapt wild om zich heen. Een spijtige zaak voor Vlaanderen en nog meer waarschijnlijk een spijtige zaak voor zijn eigen partijtje.

Dedecker, die enkele maanden geleden de mond vol had over een Forza Flandria, veegt nu zelf alles wat hij er ooit over verkondigde met de grove borstel en op agressieve wijze weg. Hij richt zijn al pijlen volledig op het Vlaams Belang. Wij zijn plots zijn grote vijand geworden. Bizar want ik dacht dat Dedecker zich poogde te profileren als iemand met dezelfde politieke vijanden als het Vlaams Belang. De franstalige kaste binnen belgië en de aanhangers van de linkse kerk.

Nu zijn wij dus vijand nummero uno. Hij wil ons "uitroken". Hij droomt zelfs van 30% van de stemmen in 2009! Ja, dat kan tellen! Zoals Marco Borsato het zingt: de meeste dromen zijn bedrog! Althans dat is wat ik voorspel wanneer Dedecker op deze manier zijn politieke doelstellingen wil bereiken. Ik wil allerminst Lijst Dedecker aanvallen, op geen enkel gebied, want ik ben er nog steeds van overtuigd dat we met een bundeling van Vlaamse en rechtse krachten zeer veel kunnen bereiken. Hopelijk ziet Dedecker dit zelf snel in.

11:50 Gepost door Bert Deckers in Politiek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hoi blokker niet aantrekken man
die keert wel met de wind
kom maar eens op mijn blog neuzen.
we hebben sommige zaken gemeen
en we verschillen
juist dat maakt het boeiend en levenswaard

Gepost door: joz. | 19-11-07

Hij is ons blauw duikbootje, uit de blauwe buik van het blauwe hobbelpaard van Troje van peuter Babyface Somers' Mechels speelgoedmuseum. Niet voortzeggen hé maar de strategie werd bekokstoofd door de 3 witte muisketiers : Guyke Liegebeest, Patje "Cassanova"
Brillantine, Karel de Korte (geen familie van Pepijn), die van "diplomatisch" mensen schofferen, zijn loge-hobby heeft gemaakt, alles
geregisseerd door Kerstmis Serpenten, die blijkbaar als BAMbardon voor de BAM musiceert !

Gepost door: PoCo Loge Freak | 21-11-07

De commentaren zijn gesloten.