28-12-07

Prettige feestdagen!

Vandaag wordt onze dochter, Hannelore, één jaar. Weer een reden om te feesten dus. Voor de rest wens ik iedereen prettige feestdagen toe! En tot volgend jaar...


11:37 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

27-12-07

Dag van de rechts-Europese jeugd

Noteer alvast in je agenda!
Rechtse_dagRechtse_dag

16:27 Gepost door Bert Deckers in Politiek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-12-07

TOM BOONEN SPORTFIGUUR VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN

Gisteren ben ik samen met mijn zeer goede vriend Dirk, gemeenteraadslid voor het Vlaams Belang in Wijnegem, naar de verkiezing van de Sportfiguur van de provincie Antwerpen geweest. Zoals verwacht ging Tom Boonen met de prijs lopen. Uiteraard konden we het niet nalaten om hem dan ook even persoonlijk te gaan feliciteren met zijn (zoveelste) overwinning!

10:30 Gepost door Bert Deckers in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-12-07

FILMPJE VBJ ANTWERPEN 2007-2008

De eerste helft van het VBJ werkjaar zit er op. Hieronder kan je een filmpje bekijken met een overzicht van deze eerste helft.

17:07 Gepost door Bert Deckers in Politiek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-12-07

MOOI RESULTAAT! WERELDWIJD BEKEKEN > 11.000 KEER AL

Omdat de video reeds 11.000 keer bekeken werd plaats ik hem hier nog eens. (de kopies die van deze video verschenen niet meegeteld...)

12:23 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-12-07

MOSKEELIED versus VLAAMSE ONAFHANKELIJKHEID

"Oh nee, alweer een moskee..." Dit zinnetje zorgde de laatste dagen weer voor heel wat ophef. In de media, bij de multicul-aanhangers en evengoed bij een deel Vlaamse bewegers.

Dat het lied bij de media insloeg als een bom was te verwachten. Het is voor televisiemakers een godsgeschenk, dat Filip Dewinter het aandurfde om een lied op de markt te gooien, dat het overgevoelige thema van de islamisering bij de naam noemt. Kijkcijfers gegarandeerd. Dat de inhoud van het lied de televiesieproducenten stoort is maar slechts schijn. Zelfs in de poltiek correcte mediawereld zijn kijkcijfers alles...

De multicul-profeten daarentegen kregen, bij het aanhoren van het liedje, gelijk een beroerte. Beter kunnen we het niet wensen.

Maar dat er commentaar komt op het liedje uit eigen kringen is wel een spijtige zaak. Steeds meer hoor ik het verwijt dat het Vlaams Belang (en dan vooral in Antwerpen) zich teveel focust op de islamisering en dat de partij te weinig of bijna niet bezig is met het onafhankelijkheidsverhaal.

Dit is echter niet waar. Het Vlaams Belang heeft nog steeds (en ook in Antwerpen) als hoofdprioriteit de strijd om de onafhankelijke Vlaamse staat te verwezenlijken.

Wie geregeld de website van Vlaams Belang nationaal bezoekt zal dit niet ontkennen. Het merendeel van de actuele berichten gaat over die strijd. Dit thema staat niet voor niets bovenaan het partijprogramma van het Vlaams Belang. Het feit dat de perceptie echter anders is komt door de Vlaamse media. Zij zijn schuldig aan bewust verkeerde berichtgeving. Het lijkt momenteel wel of de N-VA nu dé onafhankelijkheidspartij bij uitstek is, al durven zij nog steeds het woord 'seperatisme' niet in de mond nemen...

Ook Lijst Dedecker krijgt meer aandacht dan verdiend. Zijn zij dan de redders van Vlaanderen? Gaan zij de Vlaamse Staat uitroepen? Ik betwijfel het sterk! Niets uit hun programma doet enigszins iets in die richting vermoeden. Ze zullen mee in een onafhankelijk Vlaanderen stappen, maar zelf de kastanjes uit het vuur halen... laat dat maar aan een ander over.

Maar goed, de partijen die in de richting denken van een onafhankelijk Vlaanderen zijn onze bondgenoten.

Er is echter één verschil tussen het Vlaams Belang en pakweg de N-VA en LDD. Het Vlaams Belang wil naar een onafhankelijk Vlaanderen dat leefbaar is voor iedereen. En in dat Vlaanderen is geen plaats voor moslimextremisme. Dat dit een gevoelig thema is wordt dagelijks bewezen. De 11 september betoging in Brussel die onvriendelijk beëindigd werd door Luikse politieagenten, de tegenstand bij elke vorm van protest tegen de islamisering, het feit dat het verslag (dat niet meer liet zien dan betogende Vlaams Belangers tegen de komst van een grote moskee in Antwerpen Noord) van een anti-moskee betoging van Youtube wordt verwijderd om reden van "its inappropriate nature", en zo meer...

Dat dit thema echer uit de weg wordt gegaan, door partijen die eveneens zouden moeten begaan zijn met de Vlaamse identiteit, zeker wanneer die identiteit bedreigd wordt door een agressieve uitheemse geloofsovertuigingdie zich niet wenst aan te passen én aan de Westerse normen en waarden én aan de 21ste eeuw, is uitermate bedroevend!

Het is nu eenmaal een feit dat deze twee thema's hierboven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Filip Dewinter weet dit, ik weet dit, de top van het Vlaams Belang weet dit en zelfs Jean-Marie Dedecker en Bart Dewever weten dit... Het is echter de vraag of de twee laatstgenoemden dit wel willen weten.

Het verbaast me eveneens dat Peter De Roover zich plots mengt in heel de discussie! Hiermee bewijst hij dat het islamthema een Vlaams thema is. Want, voor zover ik me niet vergis, houdt de VVB zich enkel bezig met louter Vlaamse thema's. Thema's die Vlaanderen en haar welvaart aangaan.

Misschien wil De Roover (in zijn onderbewustzijn) met zijn reactie andere partijen aanzetten om ook het islamthema op de agenda te plaatsen. Waarom moeit de man zich er anders mee?

In ieder geval hoop ik dat ieder zichzelf respecterend Vlamingde link vindt tussen de Vlaamse zaak en de bedreiging van de islamisering. Het is nog niet te laat!

(morgen staat het videoclipje van het moskeeliedje op het internet)

Klik op de afbeelding om het liedje te beluisteren en te downloaden.

17:15 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

03-12-07

EINDE VAN BELGIË!!!

Leterme is nog niet volledig de deur uit of Verhofstadt betreedt opnieuw de arena. Verhofstadt III. Stel u eens voor! De regering die momenteel nog steeds bezig is met de lopende zaken krijgt dus (waarschijnlijk) meer bevoegdheden. Zo zou het de begroting 2008 moeten opstellen en de communautaire knopen doorhakken. Hoe het daarna verder moet is nog niet duidelijk.

Voor mij is het dat anders wel! België heeft al lang lang zijn laatste adem uitgeblazen en het wordt dus tijd dat het gedrocht begraven wordt. Wallonië en Vlaanderen staan in alle opzichten lijnrecht tegenover elkaar. Zoeken naar een oplossing is dus onnodig en zelfs ronduit belachelijk.

Het Vlaams Belang stelt voor om een noodregering aan te stellen die de lopende zaken afhandelt en die tevens de boedelscheiding van het land voorbereidt. Een terecht voorstel. Het heeft lang genoeg geduurd! Het einde van belgië nadert en een Vlaamse Republiek dringt zich op. Ik ben er alleszins klaar voor!

Vlaanderen onafhankelijk!

11:43 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |