28-01-08

DE SELECTIVITEIT VAN HET AFF...

Onze vrienden van het AFF zijn verontwaardigd over het (niet) optreden van de politie voorbije zaterdag in Schoten.

Wat was er aan de hand? Een 160-tal kletskoppen met nazi-sympathieën heeft er in een zaaltje een 'benefietconcert' gegeven. Moeten we dit goed- of afkeuren? Persoonlijk zie ik van beide het nut niet in.

Ik keur het niet goed omdat de manier waarop deze jongens en meisjes te werk gaan geen enkele meerwaarde biedt aan welke ideologie dan ook. Zelfs échte nationaal-socialisten (waar je die dan ook nog moge vinden, maar dat terzijde want volgens het AFF vindt er blijkbaar ooit nog een heropflakkering van deze ideologie plaats...?!?) zouden geschokkeerd zijn van de leeghoofdigheid van die zichzelf verklaarde neo-nazi's.

Ik keur het ook niet af omdat ik dan evengoed feestjes van de PVDA en van de CAP en andere communistische organisaties zoals de LSP-MAS moet afkeuren. Zij hangen evengoed een ideologie aan die miljoenen doden op haar geweten heeft... Maar dat wil het AFF niet gezien hebben.

Hetzelfde verhaal met het verbod op niet-politiek correcte activiteiten in Lommel. Ook daarover was het AFF duidelijk: dit verbod is niet streng (lees selectief) genoeg! Op deze manier kunnen groene actiegroepen en dergelijke ook niet meer hun protest uiten... Vrije meningsuiting is dus TOCH selectief voor het AFF.

Maar goed, in hun verontwaardiging gaat het AFF nog verder. De politie trad niet op wanneer de wet werd overtreden. De overtreding? Het strekken van de rechterarm en het scanderen van zeer volwassen slogans als 'Sieg Heil' en Juden Raus'. In plaats van eens te lachen met deze enkelingen en ze in hun waan te laten dat ze ooit in een herenigd Germaans Rijk zullen wonen, moeten deze leeghoofden hard aangepakt worden door de politie, aldus het AFF. De politie trad dus niet op terwijl het wist dat honderd meter van hen overtredingen plaats vonden... Hebben we het AFF dezelfde verontwaardiging horen uiten bij de betogingen van illegalen in Antwerpen? Ik niet alleszins! Wanneer linkse heethoofden Vlaams Belang manifestaties verstoorden met geweld en vandalisme en wanneer daarbij de daders van dit geweld niet werden gearresteerd, hoorden we toen het AFF verontwaardigd reageren? Ik niet! En u zeker en vast ook niet!

Er zijn dan ook andere problemen dan enkele dwaze kinderen die eens graag de rechterarm strekken in een gesloten zaaltje en die de dag daarop hun bed niet uitgeraken omdat ze een gigantische kater te verwerken hebben... Nogmaals, ik keur hun gedrag niet goed maar het AFF maakt zich stierlijk belachelijk door steeds de strijd aan te gaan met... ja met wie eigenlijk...?!?

17:47 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

De bELGISCHE grondwet garandeert "vrijheid van vergaderen" en maakt terecht geen uitzondering voor aanhangers van een bedenkelijk soort folklore. Indien men deze vrijheid voor sommigen zou willen afschaffen (discriminatie!!!) zoals die onverlaten van het electoraal failliete Spirit dat voor hun débâcle van 10 juni probeerden,zouen wij ons op een hellend vlak bevinden recht naar de Stalinistische dictatuur, daarom zal Links in 2009 , al weze het op een ander niveau, OOK DAAR electoraal geëxecuteerd worden want ze zijn met een masochistisch autodestructieve neurotische drang hun electoraal schavot ZELF aan het optimmeren :hoofddoekjes-stunt van Bettina G. uit L., welvoeglijkheidshalve noem ik hier niet dat wicht haar volledige naam en woonplaats, maar ze hebben daar wel lekker "vlaaikens"

Gepost door: Reconquistador de Amberes | 30-01-08

Sorry beste vriend maar dat klopt niet, Art. 26 van de Belgische Grondwet: "De Belgen hebben het recht vreedzaam en ongewapend te vergaderen, MITS ZIJ ZICH GEDRAGEN NAAR DE WETTEN, DIE HET UITOEFENEN VAN DIT RECHT KUNNEN REGELEN ZONDER HET ECHTER AAN EEN VOORAFGAAND VERLOF TE ONDERWERPEN...", vergaderingen als die van Blood & Honour gaan in tegen de anti-racisme-wetgeving. Dus ze maakt wel degelijk een uitzondering voor aanhangers van een bedenkelijk soort folklore, namelijk folklores die oproepen tot racisme en haat.

Gepost door: Jimmy Jazz | 30-01-08

12 fouten in 32 zinnen Hebt u moeite met het schrijven van een brief? Hebt u problemen bij het lezen van andermans teksten? Mist u als u iemand spreekt of iets op moet schrijven vaak het nodige zelfvertrouwen? Dan is de cursus Nederlandse taal foutloos schrijven en spreken van het NTI geknipt voor u. Met deze gegarandeerd succesvolle lesmethode krijgt u de Nederlandse taal moeiteloos onder de knie! Download nu het gratis proefpakket!

Gepost door: Taal Actie Comité | 31-01-08

12? Ik tel er 16. Da's een om de andere zin. En van alles wat: spelfouten, stijlfouten, taalfouten en tikfouten. Dat wordt een verplichte cursus, want hoe kun je hier integreren als je de taal niet machtig bent?

Gepost door: Vlaamse Taalunie | 31-01-08

Bedankt(?) om me erop te wijzen. Maar bij het opstellen van sommige teksten ga ik al eens wat sneller en onvoorzichtiger te werk waardoor er foutjes in de tekst sluipen. Ik ga me nu écht niet bezighouden met het zoeken naar al de foutjes. Volgende keer beter! Geef liever commentaar op de inhoud van het artikel dan over de schrijfwijze... Als je daar al een mening over hebt...

Gepost door: Bert Deckers | 31-01-08

Reactie Beste Deckers,
ik ben het uiteraard eens over het feit dat het aff zich volgens u weer eens stierlijk belachelijk heeft gemaakt door zich voor de verandering nodeloos op te winden over een kleine geslaagde benefiet avond van b&h te Schoten die zoals altijd zonder incidenten is verlopen. Ik begrijp natuurlijk ook maar al te goed dat het Vlaams Belang er alles aan doet om duidelijk te maken aan de bevolking dat er totaal geen enkel verband bestaat tussen hun partij en een organisatie als b&h wegens politieke redenen. Hetgene me wel serieus stoort is de verschrikkelijke arrogantie waar je het voorgaande artikel mee geplaatst hebt. Niemand heeft uw mening gevraagd over een organisatie waar je compleet niks van afweet. Naar mijn weten ben ik je nooit tegengekomen op voorgaande activiteiten en ken je niemand van de eigenlijke leden van b&h dus kan je onmogelijk een oordeel vellen over deze groepering. Ik denk ook niet dat je kennis hebt van de eigenlijke bedoelingen van b&h waar uiteraard geld voor nodig is en dat ze bij elkaar proberen te krijgen door middel van concerten en herdenkingen te organiseren. Dat er op deze evenementen ook een aantal mensen aanwezig zijn met de intelligentie van een mug geef ik gerust toe maar deze brengen nog altijd geld op en steunen zo de goede zaak. Dat de partij hoog met zichzelf oploopt en alle wijsheid in pacht denkt te hebben is algemeen bekend en het minste van mijn zorgen. Maar dit wil niet zeggen dat labiele idioten die zelf maar over een doodgewoon beroepsdiploma beschikken en uiteindelijk door de partij geredt zijn van het eeuwige doppersleven ons de les moeten komen spellen. Bij deze vraag ik u dan ook éénmalig beleefd om uw grote mond te houden en die onwetende, lasterlijke commentaar voor uzelf te houden.

Met vriendelijke groeten...

Wim B.

Gepost door: Biront Wim | 14-02-08

ik vrees dat zelf dat beroepsdiploma nog te hoog ingeschat is.

Gepost door: VO | 28-02-08

Du Hast den Schonsten Arsch der welt!!

Gepost door: Verstrepen Jurgen | 01-03-08

De commentaren zijn gesloten.