05-02-08

RECHTS-EUROPESE DAG


Zoals u al zou moeten weten organiseren we met de Vlaams Belang Jongeren op 4 mei een Dag van de rechts-Europese jeugd. Wat dit allemaal inhoudt kan je lezen op www.rechtseuropa.eu.

Omdat dit een 'Europese' dag is worden er verschillende buitenlandse jongeren verwacht. De reacties zijn alvast veelbelovend. Frans-Vlamingen, Bretoenen, Spanjaarden, Italianen, Hongaren, Duitsers, Oostenrijkers, Britten, ... van overal zijn ze enthousiast om naar Antwerpen af te zakken op 4 mei.

Uiteraard hebben al deze jongeren een slaapplaats nodig. De meesten onder hen zullen voor een (jeugd)hotel kiezen maar er zijn er ook enkele bij die financieel niet in staat zijn dit te bekostigen. Om ook die personen de mogelijkheid te geven om aan de rechts-Europese dag deel te nemen zijn we op zoek naar slaapplaatsen. Heb je dus een bed over in uw nederig stulpje waar op 3 en 4 mei een nationalistische kameraad mag in slapen, laat het dan weten via mij of via Hans Verreyt! Mijn gsm nummer is 0479/029 045 en die van Hans: 0496/53 31 38. Hoe sneller we weten hoeveel plaatsen er zijn, hoe meer buitenlanders we naar Antwerpen kunnen laten afzakken.

11:28 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

een buitenlander in huis nemen, ben je gek geworden ?

Gepost door: :) | 07-02-08

nu nodigt het blok al buitenlanders uit..;

en dan mogren komen zeuren dat er teveel zijn...

Gepost door: :( | 07-02-08

De commentaren zijn gesloten.