08-02-08

BART DEBIE DOET BOEKJE OPEN...

Bart Debie plaatst deze dagen (voor politiek correct Vlaanderen) erg gevoelige teksten op zijn blog. De tekst van vandaag wil ik u niet onthouden.

Bart somt de personen op die in zijn dossier voorkomen. Niet alle personen, maar wél de criminelen die Bart heeft mogen 'ontmoeten' tijdens zijn operaties aan het Falconplein en de Atheneumbuurt. Lees hier zelf wie deze criminelen zijn en of zij weldegelijk 'onschuldig' zijn zoals de rechter (die Debie vorige week veroordeelde) het stelde in zijn arrest...

13:20 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Bart Debie is wel een betrouwbare bron enzo ...

Gepost door: Jeffrey | 09-02-08

Inderdaad, Jeffrey, Bart Debie weet heel wat meer van misdaad dan de linkse roepers die de misdadigers afdekken en loslaten. Bart wilde de criminaliteit aanpakken en opdoeken en wellicht heeft hij de heren niet met zachte hand aangepakt. So what ? In deze maatschappij worden de slachtoffers gebrandmerkt als smeerlappen en moeten we het tuig omarmen zodat ze betere mensen kunnen worden. Het lukt niet erg, die politiek van links, te zien aan de recidivisten. Als de overheid, de rechtbanken, het parket en de politie hun taak niet waarmaken om de burgers te beschermen, dan staan er gelukkig nog mensen op die met gebruikmaking van hun kennis en ervaring dat wel zullen doen. Diegenen die tegen het initiatief van Bart zijn, gedragen zich steeds anti-VB ongeacht wat het is. Dacht jullie nu echt dat dit huichelachtige regime lang kan overeind blijven ?

Gepost door: Floria | 10-02-08

De commentaren zijn gesloten.