26-02-08

Van Campenhout v.s. Bart Debie

Van Campenhout wil duidelijk op een goed blaadje staan bij Janssens. Dat blijkt uit zijn optreden voorbije zondag op De Zevende Dag en vandaag uit een brief in De Standaard.

Hij wil zich niet verontschuldigen voor zijn gedrag van zondag en doet er nog een schepje bovenop. "Het uithangbord van deze site (hij heeft het over www.criminaliteit.org) is Bart Debie, onlangs in beroep veroordeeld voor racisme, slagen en verwondingen Debie is ondertussen in cassatie gegaan, maar in het vonnis kunt u lezen dat dit ongeleid projectiel het meermaals heeft bestaan om machteloze arrestanten met het hoofd tegen de radiator te slaan. Dat uitgerekend deze heraut van het brute geweld het 'gezicht' van een veiligheidscampagne zou worden, schoot me in het verkeerde keelgat."

Heraut van het brute geweld... Van Campenhout zat in het Schepencollege toen dit onder leiding van Detiège besliste om enkele Antwerpse buurten te zuiveren van de georganisseerde misdaad. By all means. Er stonden namelijk enkele grote projectontwikkelaars klaar om, onder andere het Falcoplein, een heropwaardering te laten ondergaan. En deze plannen brengen 't Stad geld op... Debie heeft dus 'by all means' deze taak als politiecommissaris op zich genomen. Met meer dan bevredigende resultaten. Debie werd daar dan ook door 't Stad uitbundig geloofd. Daarna is er een politiek spelletje begonnen waar nu het eerste resultaat van bekend is. De veroordeling van Debie.

Debie beloofde enkele weken geleden hierover een boek te publiceren en daar kijk ik zeker naar uit!

Als Van Campenhout en Janssens nog veel brieven gaan schrijven naar de kranten met zware beschuldigingen aan het adres van Debie en het Vlaams Belang en nu en dan een grove leugen dan denk ik dat het Vlaams Belang in 2012 opnieuw een verkiezingsoverwinning mag vieren. De zoveelste in rij!

Bekijk hieronder een compilatie van De Zevende Dag waarin een ziedende Epo-Van Campenhout tekeer gaat tegen Filip Dewinter:


11:55 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

A(lco) Ludo "Machteloze arrestanten" "lafaard" , dat waren zowatVC zijn zatte woorden.
Het leed van de slachtoffers en de straffeloosheid van die "machteloze arrestanten" dat is VC waarschijnlijk ontgaan, daar moet je pas een laffaard voor zijn.

Gepost door: Gina | 03-03-08

Ja ik weet dat Debie enkele wijken heeft opgeruimd, en ik vind dat ook heel goed van hem. Maar dit geeft iemand nog steeds geen recht om iemand anders, welke midaad hij/zij gepleegd heeft, in elkaar te slagen. Als morgen Nelson Mandela iemand in elkaar slaagt, moet hij ook terecht gesteld worden, het wordt tijd dat Bart Debie stopt met constant naar anderen te wijzen en zelf opkomt voor de fout die hij heeft gemaakt. Bovendien maakt het VB er een even groot politiek spelletje van, hoeveel VB-kopstukken hebben nu al gereageerd over de zaak Debie? Dat terwijl de partij er helemaal niets mee te maken heeft!

Gepost door: Jimmy Jazz | 03-03-08

De commentaren zijn gesloten.