29-02-08

Fenomenale Feminateek > conclusie

De conclusie over het Louis Paul Boon-punt gisteren in de Antwerpse Provincieraad is simpel.

Zowel rechts als liberaal en centrum-rechts steunde de beslissing van Deputé Helsen om de tentoonstelling 'Fenomenale Feminateek' op vraag van het fotomuseum zélf (!) te annuleren.

Links en extreem-links (zichzelf Groen! noemende) was niet te spreken over de beslissing en vond dat alles moest kunnen onder de noemer kunst. Ook kinderpornografie dus.

Ik heb de tussenkomsten over dit punt opgevraagd en zal deze dan ook ongesencureerd op deze blog plaatsen wanneer ik ze hier bij me heb.

Nog een klein leedvermaakje... CD&V was uitermate geschokt door de wijze waarop zij behandeld werden de voorbije 4 weken. Helsen zei te begrijpen wat de slachtoffers van de inquisitie en de repressie (!) moeten hebben meegemaakt... Vier weken voor de CD&V... 30 jaar voor het Vlaams Blok/Belang! Join the club zou ik zeggen...

18:08 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

toen ik een puber was verzamelde ik ook zulk een "kunstzinnige" beeldekens om me er bij het aanschouwen hiervan, uitgebreid en bronstig in te verLUSTigen". Zowel ik als Boontje zijn blijkbaar nooit uit onze pubertijd gegroeid en de supporters voor deze vetzakkerij-fotokens evenmin."Leve de Linkse vetzakkerij", evidentste der pleonasmen.

Gepost door: Vuil vetzakske | 03-03-08

De commentaren zijn gesloten.