06-03-08

ANTI-ISLAMISERINGSMEETING IN WAREGEM MORGEN

In Het Laatste Nieuws editie Leiestreek staat een wel erg subjectief artikel over de anti-islamiseringsmeeting van het Vlaams Belang morgen in Waregem.

Vooral het einde van het artikel is niet erg objectief te noemen. Men bericht er over de poëzie-avond die tegenwind moet bieden aan de Vlaams Belang-meeting en wel op de volgende manier: "Tal van dichters, waaronder Dirk Vekemans, Philip Meersman en David Troch, zullen er oproepen tot verdraagzaamheid, nuance, redelijkheid en dialoog in plaats van valse insinuaties en verdachtmakingen rond te strooien over moslims en de islam." Waarmee de krant het Vlaams Belang een kleedje wil passen.

Eén zin uit de commentaar van de Waregemse burgemeester Kurt Vanryckeghem (CD&V) wil ik u ook niet onthouden: "Dewinter zou beter in Antwerpen blijven en ons met rust laten, want hij heeft hier geen recht van spreken." Wel dit kunnen we ook perfect over de islam zeggen. Dat ze aan de andere kant van de Middellandse Zee blijven want ze hebben hier geen recht van spreken! Al riskeer ik als Vlaams Belanger daar een klacht voor aan mijn been te krijgen, omdat dit wel eens racistisch zou kunnen geïnterpreteerd worden...


11:21 Gepost door Bert Deckers in Politiek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Oor te luisteren gelegd..... De man in de straat reageert inwendig (uit lijfsbehoud) zoals Filip De Winter spreekt. Hoelang nog?
Op naar een volgende Zwarte Zondag!

Gepost door: André Baert - Italia | 06-03-08

De commentaren zijn gesloten.