02-04-08

Dag van de rechts-Europese jeugd

De laatste tijd heb ik het erg druk door de organisatie van de Dag van de rechts-Europese jeugd. Daardoor verschijnen er iets minder berichtjes op deze blog.

Dagelijks krijg ik telefoontjes en mailtjes uit Frankrijk, Duistland, Oostenrijk, Engeland, Spanje, Italië, Hongarije, Bulgarije, Denemarken, Zweden, Bretagne en zelfs uit Amerika waar enkele jongens een ticket hebben besteld om tegen 4 mei naar Antwerpen te vliegen. Uiteraard ga ik nog niet bij alle landen een vereniging of partij plakken zodoende dat links Vlaanderen nog wat kan speculeren...

Wie dus al zeker op 4 mei in het Antwerpse Elzenveld aanwezig zal zijn is Pro Köln uit Duitsland samen met Pro Nordrhein-Westfalen. Zij zullen met een aanzienlijke delegatie afzakken. Keulen ligt dan ook niet zo ver natuurlijk. Ook de Republikaner uit Duitsland zullen van de partij zijn. Uit Frankrijk (en regio's) verwachten we al zeker de jongens en meisjes van Jeunesses Identitaires en dan vooral uit Rijsel. Alsace d'Abord stuurt eveneens haar jongerenafdeling en ongetwijfeld zullen er ook een deel mensen van FNJ en MNR aanwezig zijn. Uit Bretagne zal een delegatie van ADSAV de reis naar Antwerpen maken. De Ring Freiheitlicher Jugend, de jongeren van FPÖ hebben tenslotte ook al hun ticket richting Vlaanderen op zak.

U ziet het, op 4 mei loont het zeker de moeite om eens te komen kijken in het Antwerpse Elzenveld! Vanaf 10 uur gaan de deuren open en kan u er kennismaken met al deze buitenlandse gasten. Vanzelfsprekend zullen er ook een resem aan binnenlandse verenigingen aanwezig zijn.

Eerstdaags volgt nog meer informatie, onthullingen van buitenlandse gasten en veel meer!


11:45 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.