07-04-08

N-VA KRIJGT BEZOEK...

In alle kranten kon je vandaag lezen dat vandalen het N-VA secretariaat in Brussel binnendrongen. Ze vernielden er de inboedel en verwisselden de Vlaamse Leeuw met een belgische vod. Videobeelden van het hele gebeuren werden aan de politie overhandigd.

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat dit soort incidenten geen regelmaat worden. Geen enkele partij of vereniging verdient dit.

Maar tevens wil ik er op wijzen dat de N-VA met dit soort krapuleuze streken zal moeten leren leven. Door haar redelijk consequente houding ivm de staatshervorming en het dossier B-H-V heeft het zichzelf in het vizier geplaatst van fanatieke belgicisten. Door zich te profileren als Vlaams-nationalisten gaat het in de toekomst meer tegen de belgische vuist lopen.

Het enige waar nog niet over gesproken wordt is een cordon sanitaire rond de N-VA. Maar ik voorspel dat dat niet meer lang zal duren, zeker niet wanneer de N-VA het kartel met de CD&V zou verlaten. Want enkel de naïve Vlamingen geloven nog dat het beruchte cordon iets te maken heeft met racisme...

Ik wens de N-VA veel steun in deze harde tijden! Ik hoop dat het geselen hen zal sterken en doen radicaliseren. Het Vlaams Belang is bereid om hen ten gepaste tijde op te vangen...

11:34 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.