30-05-08

BORGERHOUT OF MARRAKECH?

Deze morgend ben ik samen met andere Vlaams Belangmilitanten en Filip Dewinter in het kader van de VL-campagne Vlaamse leeuwvlaggen gaan uitdelen op de markt van het Laar in Borgerhout.

Op deze markt, die stilaan meer en meer op een markt in Marrakech begint te lijken, gingen onze vlaggen snel de deur uit (meer dan 500!). Het Vlaams Belang mag dan wel procentueel gezakt zijn bij de verkiezingen van 2006, bij de autochtone en (laat het maar gezegd zijn) blanke bevolking ligt het percentage Vlaams Belangkiezers in dit district ontzettend hoog! Cijfers van dit gegeven zijn er helaas niet, maar wanneer we als Vlaams Belang onder de bevolking komen (en in Borgerhout zijn we de enige partij die dat nog doet) laten de reacties, verzuchtingen, steunbetuigingen en allerhande dit meermaals blijken. Reden temeer om door te gaan met onze strijd.Klik hier voor meer foto's.

15:18 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

wel, dan moeten we binnenkort misschien niet meer in een vliegtuig stappen om naar het fantastisch jemaa el fna plein te gaan in marrakech, hebben we zelf misschien ook eens terug gezellige pleinen...

Gepost door: anoniem | 12-06-08

De commentaren zijn gesloten.