07-07-08

EEN NIEUWE WEEK

Het weekeinde is weer voorbij. Zaterdag naar het trouwfeest geweest van mijn schoonbroer, zondag familiefeest langst mijn kant... Druk weekeinde maar toch zeer leuk!

Vandaag bevredigend nieuws maar toch ook triest nieuws.

Uit een onderzoek van www.ispo.be blijkt dat bij de laatste verkiezingen meer dan 33% van de jongeren jonger dan 21 jaar op het Vlaams Belang zou gestemd hebben. Met de spreuk 'de jeugd behoort de toekomst' indachtig is dit zeer heugelijk nieuws uiteraard! De linkse partijen waren de grote verliezers al prefeer ik de Engelse term 'loosers' bij deze... Aan ons, de Vlaams Belang Jongeren, om deze cijfers vast te houden en voor een nog grotere bijdrage van de jongeren te zorgen bij de volgende verkiezingen. (federaal of Vlaams, wie zal het zeggen?!?)

Het minder goede nieuws is dat Bart Dewever aan het kortste eind heeft getrokken bij het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding (CGKR). Gelijke kansen? Niet voor Vlamingen dus. Beledig een Vlaming gerust, maak hem uit voor het vuil van de straat, zeg gerust dat je een Vlaamse politieke partij gaat 'dumpen in het midden van de oceaan'... Het kan allemaal! Le Soir deed het ons voor.

Ik roep iedereen op om lezersbrieven te schrijven naar de verschillende media met haatboodschappen aan het adres van Waalse politieke partijen. Je wordt er toch niet voor veroordeeld en men zal het met graagte bestempelen als 'politieke satire'... Ik ben eens benieuwd!

11:49 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.