08-07-08

ANTI-ISLAMISERINGSCONGRES IN KÖLN

Op 19 en 20 september 2008 organiseren verschillende Europese politieke partijen een anti-islamiseringscongres in Keulen. Politieke leiders als Jean-Marie Le Pen (FN), Mario Borghezio (Lega Nord), Filip Dewinter (Vlaams Belang), H. C. Strache (FPÖ), Markus Beisicht (Pro Köln) en anderen zuller er het woord voeren. Dit dik tegen de zin van onze extreem-linkse vrienden uiteraard!

Verdraagzaam als ze zijn organiseren zij die dag een massale tegenbetoging. Dat het 'massaal' zal zijn trek ik geen seconde in twijfel, het is namelijk gemakkelijker om 20.000 mensen te verzamelen rond een simplistisch thema (anti-racisme wat zeer breed kan geïnterpreteerd worden, al valt het uitmaken van Vlamingen daar niet onder... lees meer) dan rond een gedurfd, idealistisch en inhoudelijk thema waar de identiteit van een volk verdedigd wordt.

Zo roept de heer Claus Ludwig van de extreem-linkse 'Die Linkspartei' op om allemaal naar Keulen af te zakken op 19 en 20 september.

"Beste kameraden, vrienden en medestrijders,
De extreem-rechtse groep Pro Köln, die met vijf verkozenen in de Keulense gemeenteraad zit, wil op 19 en 20 september een racistisch “anti-islamiseringscongres” houden in de Keulense binnenstad. Daarop worden racisten uit heel Europa verwacht."

Eerste leugen. Opkomen voor een identiteit is niet hetzelfde als racisme. Wij sluiten niemand uit maar vragen enkel dat ieder die zich hier wil vestigen zich aanpast.

"Onder de sprekers bevinden zich onder meer HC Strache, voorzitter van de FPÖ uit Oostenrijk, Jean-Marie Le Pen, chef van het Front National uit Frankrijk, en Filip Dewinter van het Vlaams Belang uit België. Aanvankelijk was ook de wegens holocaustontkenning veroordeelde Nick Griffin van de BNP uit Groot-Brittannië uitgenodigd, maar die is niet langer welkom na protest."

De weigering van de medewerking van Nick Griffin maakt nochthans duidelijk dat 'vermeende' racisten niet welkom zijn. Maar zo zal Claus het niet begrepen hebben. Verblind door zijn haat scheert hij iedereen over dezelfde kam. (iets dat links 'ons' telkens verwijt.)

We kunnen tevens verwachten dat militante rechtse knokploegen zoals HVIM uit Hongarije of zelfs de Amerikaanse National Alliance aanwezig zullen zijn, net zoals deze groepen deelnamen aan de “Dag van de Rechts-Europese Jeugd” in Antwerpen op 3 mei laatstleden.
"

De Dag van de rechts-Europese jeugd moet echt wel indruk gemaakt hebben op links Europa! Ik zal nog eens iets organiseren. (lees meer en nog meer) De aanwezigheid van de National Alliance op onze rechtse dag werd al weerlegd op deze blog (lees meer), maar ik kan aannemen dat Claus mijn blog niet leest. Trouwens, de bewuste dag was 4 mei en niet 3 mei...

"Laat ons op 19/20 september met volle kracht ingaan tegen extreem-rechts en hen duidelijk maken dat ze hier niet zomaar kunnen doen wat ze willen. No Pasarán!"

Ziedaar het einde van de vrijheid van meningsuiting en van vergaderen. Uiteraard ben ik niet op de hoogte van de Duitse wetgeving terzake, maar echt democratisch klinkt deze oproep niet...

Doordat Pro Köln een proces heeft verloren dat Die Linkspartei tegen hen had aangespannen hebben de linksen nu centjes mogen ontvangen van Pro Köln. (we hebben in Vlaanderen al mogen ondervinden dat de politiek tegenwoordig steeds meer via de rechtbank wordt gevoerd, in Nederland denken ze daar gelukkig nog anders over > Geert Wilders) Je zou denken dat ze die centjes gaan gebruiken om de minderbegoeden mee te helpen (Claus gooit zich naar eigen zeggen in de strijd voor 'Gerechtigkeit und Solidarität'), maar niets is minder waar. Ook folders uitgeven waarmee ze de bevolking willen informeren over hun constructieve voorstellen in de gemeenteraad met betrekking tot de noden en wensen van de bevolking doen ze niet. Neen, ze gebruiken de centjes om propaganda te voeren tegen neo-nazi's en racisten. Zeer terecht natuurlijk, want die lopen in Keulen dik bezaaid... Aan alle grote gebouwen hangen hakenkruisvlaggen, Adolf Hitler woont in Keulen en dagdagelijks worden duizenden zwarten, Turken, zigeuners en noem maar op naar de slachtkamer gebracht... Het gemeentebestuur draagt bruine uniformen en de burgemeester van Keulen zingt steevast bij het aanvatten van de gemeenteraad het Horst-Wessellied. Met andere woorden, ik moet steeds goed lachen met de onzinnige strijd van onze linkse 'kameraden'. Zij hebben namelijk geen 'strijd'. Zij zijn de Don Quichottes van de wereld. Vechten tegen windmolens en andere onbestaande fantomen. Echte socialisten komen op voor de minderbedeelden van de maatschappij. Een goed immigratiebeleid kan al helpen. Nu zijn de minderbedeelden het slachtoffer van het slechte immigratiebeleid dat de maatschappij handenvol geld kost waardoor het moeilijker wordt om de minderbedeelden te helpen. Maar ook dat zal wel een 'racistische' uitspraak zijn!

Een deel van het geld dat Die Linkspartei zal gebruiken in hun strijd tegen alles wat verder rijkt dan extreem-rechts wordt besteed aan 'Scholieren tegen extreem-rechts'. Ok, onder de noemer extreem-rechts kunnen we mogelijks nog enkele groepuscules terugvinden. Groepuscules die op onze meetings en bijeenkomsten evengoed niet welkom zijn. Maar wat doet de 'Linksjugend' dan? Op 22 augustus organiseren ze een Hip-Hop concert. A ja, want Hip-Hop is muziek die de bevolking oproept om een beschaafde maatschappij te realiseren met respect voor iedereen... Enkele bloemlezingen uit twee verschillende Hip-Hopliedjes (de teksten kunnen chokerend zijn!):

Let's get high van Dr. Dré

Talkin that, walkin that, spittin at hoes
Smokin this, drinkin that, hittin at hoes
Fuck this I'm hittin that I'm hittin em both
Have one ridin dick, one lickin my toes
When I'm lovin these hoes there ain't no love involved
No hugs, no kisses, bear rugs, bear britches
Rare bitches like to pose in them Black Tail pictures
Bitch jumped off my dick, "Is that Dre over there?"

[Dr. Dre]
Yeah -- I just took some Ecstasy
Ain't no tellin what the side effects could be
All these fine bitches equal sex to me
plus I got this bad bitch layin next to me
No doubt, sit back on the couch
Pants down, rubber on, set to turn that ass out
Laid the bitch out, then I put it in her mouth
Pulled out, nutted on a towel and passed out

[Kurupt]
Come on let's get high (hiiiiigh..)
let's get high (hiiiiigh..)
Come on let's get high (hiiiiigh..)
let's get high, all my ladies
let's get high (hiiiiigh..)
high (hiiiiigh..)
Let's get high (hiiiiigh..)
Come on let's get high

Nasty Minds van D12

Yo I know I'm dogmatic, but yo' pussy walls done had it (that's right)

It's evident that you've been fuckin like a jackrabbit

But I stay focused, so I acted like I didn't notice (mm-hmm)

And fucked her with no baby lotion and bust in the soapdish

Hoe you can quote this - your breath is smellin like 
you done sucked a senior citizen's old dick in goat spit (god damn!)

You gon' get choked quick, talkin all that hoe shit

All aggressive askin for a slow kiss, no bitch! (the fuck outta here)

You like freakin, see you every night creepin

Suckin off the nice deacons, slut you made his wife leave him (cunt)

So keep slurpin I'll be down to the fullest
But forget it bitch, yo' nipples look like AK bullets

U ziet het, de verrijking van de maatschappij is nabij als je de linkse beweging laat doen! Stem dus gerust volgende keer allemaal op de SP.a of Vlaams Progressief ...

Meer info over het antis-islamiseringscongres kan u vinden door hier te klikken.


10:55 Gepost door Bert Deckers in Politiek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.