31-07-08

DE TRUKEN VAN DE FOOR

Even een paar korte bemerkingen. Het mag dan wel komkommertijd zijn, de absurditeiten blijven op ons afkomen.

Over wat Dewever morgen gaat doen kunnen we nog niets schrijven uiteraard. Alleen hoop ik voor hem dat hij de stekker uit zowel de regering als uit het kartel trekt. In respectievelijke volgorde welt te verstaan!

De kraanbezettingen hebben ondertussen hun eerste slachtoffer geëist. Een man kroop, nadat de rest naar beneden was gekomen, op zijn eentje terug naar boven. Na veel vijven en zessen viel de man met zijn klikken en klakken naar beneden. Eigen schuld uiteraard, temeer omdat nu blijkt dat de man onder invloed was van drugs en/of alcohol. De man bleek over een strafblad te beschikken en heeft nooit enige aanvraag ingediend tot regularisatie of wat dan ook... Zo ziet u maar wat voor volk daar de voorbije dagen in die kranen zat! (of is dat veralgemenen)

Want veralgemenen doen we blijkbaar heel de tijd volgens de webstekken van LSP-MAS en Blockbuster. Bij hun oproep om te gaan tegenbetogen in Keulen op 21 septemeber aanstaande hebben ze een ongelooflijke truukje uitgehaald! Ik citeer: "Extreem-rechts speelt in op de pogingen van onder meer de neoconservatieven in de VS om na de Koude Oorlog in “de islam” een nieuw vijandsbeeld te creëren. De angst voor het islamfundamentalisme wordt daarbij gebruikt, uiteraard zonder uit te leggen hoe dezelfde rechtse neoconservatieven voorheen de fundamentalisten hadden gesteund in de strijd tegen links. In Europa wil extreem-rechts zich met haar campagnes tegen de islam richten tegen de volledige bevolkingsgroep, die afkomstig is uit landen waar de islam de voornaamste religie is. Voor hen is dit geen kwestie van religie, maar van een verzet tegen migranten die uit voor extreem-rechts “foute” landen afkomstig zijn of een “foute” huidskleur hebben. Racisme dus."

Even op een rijtje:
Vlaams Belang (en andere rechtse partijen in Europa) verzetten zich tegen de islamisering.
Extreem-links maakt ervan: extreem-rechts in Europa verzet zich tegen de islam.

Vlaams Belang stelt vast (samen met iedereen op deze aardkloot) dat de islam zich voornamelijk manifesteert in bepaalde Oosterse landen. Niet meer, niet minder.
Extreem-links concludeert daar dan uit dat het Vlaams Belang zich verzet/kant tegen iedereen uit die landen waar de islam zich manifesteert, inclusief de mensen die niet tot de islam(isten) behoren.
Verder is het volgens extreem-links dus geen kwestie van religie (goed gezien want het is een kwestie van fundamentalisten die een religie misbruiken!) maar is het gewoon de klassieke strijd tegen alle migranten en dat is uiteraard puur racisme!

In Nederland zeggen ze dan: "Nou, moe!"


15:04 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.