01-09-08

TERUG NAAR SCHOOL EN DEFINITIEF GEBUISD

Een nieuwe week, een nieuw schooljaar en eveneens een nieuw werkjaar voor de Vlaams Belang Jongeren. Over dat laatste de komende dagen meer.

Wat het nieuwe schooljaar betreft even het volgende. Er was veel te doen rond het verbieden van de sigaret op de scholen... Was het vroeger anders dan? Mocht men roken op de scholen? Het lijkt me niet meer dan normaal dat er een rookverbod geldt in alle scholen! Zowel voor leraren, begeleiders, administratief personeel en uiteraard de kindjes zelf. Wat me deze ochtend stoorde bij het aanschouwen van de vele kinderen die richting schoolpoort trokken was het gebruik van de GSM bij deze nieuwe generatie. Dat zouden ze nu ook maar eens moeten verbieden zie! Op school heeft men dat toch nergens voor nodig? En als de ouders hun oogappel dan toch dringend moeten bereiken, dat ze dan maar (zoals vroeger - nog niet zo lang geleden) naar de school zelf bellen. Het zijn enkel maar zaken die de kinderen kunnen afleiden van hun leerproces, waardoor de kans bestaat dat de schoolresultaten slecht zijn.

Over 'Diksmuide IJzersterk' kan ik kort zijn. Het IJzerbedevaartcomité is gebuisd. Over de hele lijn! Slechts 2500 man, de misviering en de dodenherdenking lagen maar liefst twee(!) volle uren van elkaar verwijderd, de straatanimatie trok geen volk en het IJzerbedevaartcomité is er zelfs in geslaagd de laatste vaste klanten van de IJzerbedevaart ontevreden naar huis te laten gaan... Misschien toch maar de uitgestoken hand van het IJzerwakecomité aanvaarden? Tijd brengt raad...

15:02 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.