29-09-08

TERUG UIT VERLOF

Ik ben er even tussenuit geweest. Een weekje Nieuwpoort. Uitgewaaid en wel.

Uiteraard ben ik de actualiteit een beetje blijven volgen. De beslissing van het N-VA-congres is ongeloofwaardig maar blijkbaar noodzakelijk voor het behoud van zowel de CD&V als de N-VA. Een kartel waarvan één deel oppositie voert en het ander deel in de coalitie zit én dat in zowel de Vlaamse als de federale regering? Zéér bedenkelijk allemaal... Juni 2009 komt opmerkelijk dichterbij.

Verstrepen is ondertussen aan zijn inquisitietocht begonnen met zijn boek. Niemand blijft gespaard. Maar Verstrepen moet niet te hard juichen. Ik voel aan dat er eerstdaags misschien ergens een foto van hem zal verschijnen waar hij zélf met gestrekte rechterarm opstaat... Hoe zal hij dat gaan uitleggen?

Wat de zaak Joe Van Holsbeek betreft kan ik kort zijn. Hij had dus niet de intentie om te moorden? Waarom had hij dan een mes bij? Waarom stak hij zeven keer met dit mes waarbij één keer recht in het hart? Schrik? Toeval? Ik geloof er niet in. Niet in de uitspraak van het Hof van Assisen en steeds minder in het Gerecht.

16:02 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.