30-10-08

LDD ZET DEEL VAN AFDELING ROESELARE AAN DE DEUR

Niet enkel in Limburg rommelt het bij LDD. Ook in Roeselare is er gisteren een breuk ontstaan. De onbekende Gianni Boonen is met zijn 'clan' aan de deur gezet bij de plaatselijke afdeling in Roeselare.

Waarom ik dat vermeld? Gianni komt van de Vlaams Belang Jongeren en heeft bij zijn overstap naar LDD (die hij met veel show aankondigde) flink nagetrapt naar zijn oude 'vrienden'. Bij het verschijnen van het boek van Verstrepen (waar twee keer niets instaat en waaruit blijkt dat Verstrepen er in slaagt om met IEDEREEN ruzie te maken) vond Boonen het nodig om met zogezegde 'bewijsstukken' op te draven die moesten aantonen dat het Vlaams Belang wel degelijk een neo-nazi partij is... We hebben er eens goed mee kunnen lachen. En nu lachen we dus nog eens want Gianni Boonen kreeg de deur gewezen bij zijn partij van het gezond verstand. Wat zei Bredero nu ook weeral?

16:48 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

wat voor zever wat voor onbenullig gezever verkondig jij hier eigenlijk? Think before you act ! Man man...

Gepost door: Angelino | 05-11-08

Afd. LDD Voor je iets op google plaatst moet je je bronnen beter natrekken! Wat Jurgen betreft bewijzen steeds ter inzage!

Gepost door: Boone Eric | 05-11-08

Proficiat Beste Bert Deckers,

Ik wil u proficiat wensen om deze flater op uw blog te zetten. Ik wil u nogmaals proficiat wensen dat u via deze weg mij nog eens PERSOONLIJK wil aanvallen. Echt, proficiat. Doe zo voort.

Weet je wat ik mij afvraag, waar en van wie haal jij toch deze geruchten?

Verklaar u ook eens nader ivm dat ik zogezegd onwaarheden heb verteld, ivm de naziliederen die men zingt op VBJ-cantussen... ik heb nochtans bewijzen?

En ik vraag mij eigenlijk ook af, waarom je zo'n "Dag Allemaal"-gehalte berichten op je blog zet. Leugens én achterklap. Typisch voor een radicale persoon zoals jij.

Ik wacht op een deftig en beleefd antwoord.

mvg,

Gianni Boone ;)

Gepost door: Gianni Boone | 05-11-08

Niks van aan ? Je moet de mensen van de LDD hier , mechelen,eens horen klagen .. niets van aan ! Laat me niet lachen. Die Gianna ken ik niet maar zijn antwoord is duidelijk. Overloper zijn sowieso nooit te vertrouwen.

Gepost door: gerry | 22-11-08

De commentaren zijn gesloten.