18-11-08

DE 'DIALOOG' IS NIET DE OPLOSSING

Vandaag lees ik op de website van de Gazet Van Antwerpen het volgende: "Komende zaterdag, 22 november, vindt er in Antwerpen een ontmoetingsdag plaats tussen buschauffeurs van De lijn en allochtone jongeren uit Hoboken en Antwerpen-Noord. Bedoeling is om een gespreksdag op poten te zetten, waar wederzijds begrip en respect zou uit voort moeten komen." Dit is zeer merkwaardig en ongelooflijk naïef.

Merkwaardig omdat men dus toegeeft dat de problemen op De lijn veroorzaakt worden door die bepaalde groep jongeren. Indien het Vlaams Belang dit zou organiseren dan was een veroordeling voor racisme niet ver weg!

Naïef omdat men blijkbaar denkt dat die jongeren die effectief in de fout gaan - bewust en met voorbedachte rade - op zo'n dag zullen afkomen?! Waarom zouden ze? Hun crapuleuze lusten zijn immers sterker dan de zin om zichzelf wat respect bij te brengen.

Het fabeltje van de 'dialoog' vertelt men nu al decennia lang. Het heeft echter nog niets uitgehaald! De criminaliteit onder allochtonen bereikt ongekende hoogten. Een keiharde aanpak van dit crapuul is dan ook het enige antwoord. Voor uw en onze veiligheid.


Donderdag schrijf ik een verslagje van de bevindingen van de eerste Freya-avond van vorige week vrijdag.

12:43 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.