08-12-08

MOSLIMS: DE BARBAREN VAN DE 21ste EEUW!

Vandaag ben ik mee actie gaan voeren tegen het ritueel slachten van schapen door de moslims. Het hoeft geen betoog dat deze barbaarse praktijk - waarbij het de kunst is om de schapen onverdoofd te doden, dit onnodig lijden duurt gemiddeld een tweetal minuten - niet meer van deze tijd is en nog minder thuishoort in een Europa dat al sinds een 6 à 700-tal jaren de middeleeuwen verlaten heeft ...

In het kader van een mogelijke integratie van moslims in Europa zijn uiterlijke kenmerken zoals het ritueel slachten van dieren ter ere van Allah geen teken van de wil tot integratie. Temeer wanneer men bedenkt dat moslims een alternatief hebben voor de slachtingen. Zij mogen giften doen ter ere van Allah, waarbij ze minderbedeelden uit de maatschappij kunnen verblijden! Maar goed, zij kiezen blijkbaar massaal voor de bloederige optie van het slachten.

Dat de Stad Antwerpen - samen met nog een aantal andere steden in Vlaanderen waar veel moslims wonen - deze slachtpraktijken steunt door hen onder andere gratis slachtzalen ter beschikking te stellen verbaast me niet. Zolang de socialisten mee aan de macht zijn zal de moslims in dit land niets in de weg worden gelegd. Deze barbaarse 'gelovigen' zijn namelijk hun kiesvee.

Zolang het ritueel slachten wordt toegestaan zullen wij als rechts-conservatieven onze proteststem laten horen!

15:41 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.