16-12-08

MADNESS IN BRUSSEL EN... GENT

Gisteren werd de Gentse binnenstad opgeschrikt door een bende wilde, vernielzuchtige en extreem-linkse individuen die 'uit solidariteit met hun linkse kameraad Alex uit Griekenland' een 14-tal winkelruiten ingooiden en andere beschadigingen aanrichtten.

Is het normaal dat wanneer een onruststoker uit Griekenland, die een politiewagen bekogelt met projectielen, wordt neergeschoten en daarbij overlijdt, half Europa daarvoor moet afgebroken worden? Ik vind van niet! Maar het zijn de opgekropte frustraties van jaren die dan zogezegd naar boven komen zegt men dan... Ok, ik ben ook niet te vinden voor een kapitalistische maatschappij, maar geeft me dat het recht om winkelramen in te gooien? Om bankautomaten te vernielen? Ik dacht het niet. Maar extreem-links waant zich in zo'n situaties duidelijk boven de wet. Het resultaat is minzaam gekend.

Terwijl gisteren Gent een make-over ondervond zat ik met een goede vriend op het optreden van Madness. Dat het fantastisch was is een understatement. We hebben op de tonen van deze ska-groep goed gefeest en gelachen. Om het dus met de woorden van Madness te zeggen, de vernielingen in Gent en elders in Europa zijn 'One Step Beyound'!

10:58 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

VOORSPEL De puzzel valt perfect in mekaar: de Linkse Kerk, met de islamisten in hun speerpunt, testen momenteel de weerbaarheid in het Westen, meer bepaald in de twee minst weerbare staten.

Gepost door: Kufffaar | 17-12-08

De commentaren zijn gesloten.