23-12-08

Eindejaarswensen

nieuwjaar09

16:06 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-12-08

MADNESS IN BRUSSEL EN... GENT

Gisteren werd de Gentse binnenstad opgeschrikt door een bende wilde, vernielzuchtige en extreem-linkse individuen die 'uit solidariteit met hun linkse kameraad Alex uit Griekenland' een 14-tal winkelruiten ingooiden en andere beschadigingen aanrichtten.

Is het normaal dat wanneer een onruststoker uit Griekenland, die een politiewagen bekogelt met projectielen, wordt neergeschoten en daarbij overlijdt, half Europa daarvoor moet afgebroken worden? Ik vind van niet! Maar het zijn de opgekropte frustraties van jaren die dan zogezegd naar boven komen zegt men dan... Ok, ik ben ook niet te vinden voor een kapitalistische maatschappij, maar geeft me dat het recht om winkelramen in te gooien? Om bankautomaten te vernielen? Ik dacht het niet. Maar extreem-links waant zich in zo'n situaties duidelijk boven de wet. Het resultaat is minzaam gekend.

Terwijl gisteren Gent een make-over ondervond zat ik met een goede vriend op het optreden van Madness. Dat het fantastisch was is een understatement. We hebben op de tonen van deze ska-groep goed gefeest en gelachen. Om het dus met de woorden van Madness te zeggen, de vernielingen in Gent en elders in Europa zijn 'One Step Beyound'!

10:58 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

15-12-08

EEN VAN MIJN BETERE MONTAGES

12:53 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

DE 'VOX POPULI' AAN HET WERK IN LIER

In Lier heeft dit weekend het volk mogen spreken. Directe democratie zoals dat heet.

Via een referendum mochten de inwoners van Lier kiezen voor of tegen de plannen voor de herinrichting van de Grote Markt. Resultaat? 55% tegen 45% voor. Plannen verworpen. Maar niet voor de 'democratische' partijen...

Enkele reacties van de beschermelingen van de democratie...

- De bevolking onderschat:
"Tot enkele dagen voor het referendum dacht zowat iedereen in de politiek dat niet eens tien procent van de bevolking zou komen opdagen. Het wettelijk minimum voor een referendum."

- De bevolking nogmaals onderschat en aanzien als ongeïnteresseerde burgers:
"Tot op het laatste ogenblik werd gedacht dat de inwoners zich weinig aantrokken van wat met de Grote Markt werd uitgevoerd. "..." Maar nu blijkt dat de Lierenaar het zich wel aantrekt en dat hij bovendien een duidelijk beeld heeft van wat hij wil."

- De burgemeester van Lier trekt zich niet veel aan van de 'vox populi':
Marleen Vanderpoorten (Open VLD): "Spijtig dat ons plan niet goedgekeurd is. Ik stond er helemaal achter. Polls wezen de laatste dagen uit dat de uitslag wel eens 40-60 procent zou kunnen zijn. Dan ben ik toch verheugd dat we nog 45 procent halen, dat bijna de helft van de bevolking er eveneens achterstond. "..." Maar waarom stemde de meerderheid neen? "..." We zullen alleszins zo snel mogelijk met z'n allen rond de tafel moeten gaan zitten en kijken of het plan mits wijzigingen toch kan doorgaan. Of de burger met zijn neen-stem het bestuur wou afstraffen? Natuurlijk niet, het ging over de Grote Markt."

Men legt zich dus niet zomaar neer bij de beslissing van de meerderheid van de stemmen. De burgemeester probeert er zelfs van onderuit te muizen door enkele 'wijzigingen' aan het plan aan te brengen en het dan toch te laten doorgaan...

Zo denkt de 'gevestigde waarde' in dit land over het begrip democratie!

12:01 Gepost door Bert Deckers in Politiek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-12-08

DE KLACHTEN VLIEGEN DOOR DE LUCHT...

Het zijn weer turbulente tijden voor het Vlaams Belang. Het ene kopstuk wordt vervolgd, een ander krijgt een klacht aan zijn been, het eerste kopstuk krijgt daaropvolgend een nieuwe klacht tegen hem en Roeland Raes wortd effectief veroordeeld. Het gerecht zal haar werk hebben!

Dat Frank Vanhecke zijn onschendbaarheid als Europarlementariër kwijt is weten we al even. De veroordeling zal dan ook wel niet lang op zich laten wachten. De volgende klacht is ondertussen al ingediend. Een Kameroenees voelt zich 'beledigd' omdat Vanhecke in een interview van meer dan een jaar geleden zei dat "de Franstaligen die zich in Vlaams-Brabant vestigen zich gedragen zoals een aantal kolonialen in de 19de eeuw, dat ze weigeren onze taal te respecteren, en dat ze ons eigenlijk beschouwen zoals een aantal kolonialen de 'petits nègres' beschouwden."

Ndjoko Gaspard, de indiener van de klacht, zal waarschijnlijk niet over het verstandelijk vermogen beschikken om in te zien dat het vergelijk van Vanhecke gaat over de toestand van de zwarte bevolking in de 19de eeuw die gekoloniseerd werd en de Vlamingen nu. Uiteraard zitten er achter deze klacht een aantal organisaties die deze neger politiek willen misbruiken. Racisme heet zoiets, maar dat zal zo niet begrepen worden door die organisaties...

Wat Raes betreft kan ik kort zijn. Hij is gepakt door het regime op aanzet van de joodse gemeenschap. De uitspraken die hij deed waren duidelijk en niet dubbel te interpreteren. Hij heeft de holocaust niet geminimaliseerd of ontkend in zijn uitspraken. De joodse gemeenschap zal zich echter door de uitspraak van de rechtbank uiteraard gesterkt voelen in haar (rechterlijke) daden en zal nu nog meer dan ooit elke 'verdachte' uitspraak aanhalen om mensen van hun vrijheid van denken en spreken te beroven. De jodenvervolging blijft op die manier een one-side-of-the-story-fenomeen. Elke kritische opmerking, elke poging tot heropening van wetenschappelijk onderzoek wordt de kop ingedrukt. Daarmee maakt men van een historische gebeurtenis een mythe. En mythes kunnen leiden tot politieke excessen waar de negationismewet een direct product van is.

"De enige remedie tegen bijgeloof is wetenschap."
H.Th. Buckle

12:34 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-12-08

ANCIAUX: DE MOL VAN VLAANDEREN

16:30 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-12-08

MOSLIMS: DE BARBAREN VAN DE 21ste EEUW!

Vandaag ben ik mee actie gaan voeren tegen het ritueel slachten van schapen door de moslims. Het hoeft geen betoog dat deze barbaarse praktijk - waarbij het de kunst is om de schapen onverdoofd te doden, dit onnodig lijden duurt gemiddeld een tweetal minuten - niet meer van deze tijd is en nog minder thuishoort in een Europa dat al sinds een 6 à 700-tal jaren de middeleeuwen verlaten heeft ...

In het kader van een mogelijke integratie van moslims in Europa zijn uiterlijke kenmerken zoals het ritueel slachten van dieren ter ere van Allah geen teken van de wil tot integratie. Temeer wanneer men bedenkt dat moslims een alternatief hebben voor de slachtingen. Zij mogen giften doen ter ere van Allah, waarbij ze minderbedeelden uit de maatschappij kunnen verblijden! Maar goed, zij kiezen blijkbaar massaal voor de bloederige optie van het slachten.

Dat de Stad Antwerpen - samen met nog een aantal andere steden in Vlaanderen waar veel moslims wonen - deze slachtpraktijken steunt door hen onder andere gratis slachtzalen ter beschikking te stellen verbaast me niet. Zolang de socialisten mee aan de macht zijn zal de moslims in dit land niets in de weg worden gelegd. Deze barbaarse 'gelovigen' zijn namelijk hun kiesvee.

Zolang het ritueel slachten wordt toegestaan zullen wij als rechts-conservatieven onze proteststem laten horen!

15:41 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |