02-02-09

OVER ITALIË, PITA EN JOODSE FUNDAMENTALISTEN

Links Italië is kwaad door de beslissing van enkele Italiaanse gemeentes om typisch Italiaans eten te promoten. 'Racisme' heet dit voor links.

Onder andere in Lucca en Milaan zal men de wildgroei van pita- en sushirestaurants aanpakken. Deze eetgelegenheden veroorzaken blijkbaar de nogal wat overlast in de buurten waar ze gelegen zijn. Terecht dus van deze Italiaanse gemeentes om het probleem aan te pakken. Niets racisme dus. Maar ja, men moet de feiten durven zeggen zoals ze zijn in plaats van meteen met leugens af te komen.

En dat men daarnaast typische Italiaanse gerechten promoot is niet meer dan normaal. Elke stad of ieder land zou dat moeten doen! Het feit dat een Japanse kok een sushibar opent betekent dat hij eveneens fier is op zijn Japanse cultuur. Waarom zouden de Italianen dan niet eens in hun eigen land campagne mogen voeren voor de Italiaanse keuken? Het is weer te gek voor woorden!

Wat me dit weekend ergerde was het feit dat de ultra-chassidische Joden weigeren om een inburgeringscursus te volgen. Net zoals we bij zo een een mededeling furieus reageren als het van de moslimgemeenschap komt, zouden we als nationalisten hier evengoed op onze achterste poten moeten staan!

Aanpassen of opkrassen geldt voor IEDEREEN die weigert deel te nemen aan een inburgeringscursus! Joden, moslims of zelfs katholieken, iedereen gelijk voor de wet! "De regels voor iedereen, ongeacht zijn of haar geloof. Als die mensen niet reageren op hun oproepingsbrief voor de inburgeringscursus en na een bezoek van iemand van de overheid nog steeds weigeren om de lessen te volgen, komt er een eerste boete van 50 euro. Blijven ze volhouden, dan kunnen de sancties oplopen tot 5.000 euro. Dat systeem is van kracht sinds dit jaar." aldus Marino Keulen, Minister van Inburgering.

De reden dat deze fanatieke Joden de cusrsus zouden weigeren is de abortuswetgeveing en het feit dat het homohuwelijk is toegestaan in België. Twee zaken waar ik ook niet achter sta. Maar om die zaken aan te klagen kan je in dit land in de politiek stappen. Weigeren een simpel, nietsbetekenend cursusje te volgen (want de inburgeringscursus is om te lachen en zou dringend verstrengd moeten worden) is geen optie.

13:02 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.