03-02-09

DEDECKER EN HET VEL VAN DE BEER...

Een persbericht om niet te laten liggen:

Filip Dewinter: “Jean-Marie Dedecker verkoopt zijn ziel aan de traditionele partijen nog voor de kiezer geoordeeld heeft.”.

“Het Vlaams Belang is en blijft uitgesloten van het bestuur”, zegt Jean-Marie Dedecker.

Filip Dewinter reageert vol ongeloof op de uitspraken van Jean-Marie Dedecker in een interview met Knack. Dedecker laat in Knack weten dat hij besturen met het Vlaams Belang in de Vlaamse Regering na de Vlaamse verkiezingen niet ziet zitten en een meerderheid wil vormen met CD&V en open-VLD.

Jean-Marie Dedecker verkoopt zijn ziel aan de traditionele partijen nog voor de Vlaamse kiezer geoordeeld heeft. Het masker valt af : “Jean-Marie Dedecker wil nu met de partijen die hij uitspuwt in bad om zelf aan de vleespotten te kunnen zitten. Een weinig consequente houding.”, zegt Filip Dewinter. “Jean-Marie Dedecker lijkt wel zot van glorie. Hij organiseert de uitverkoop van zijn programma en principes al voor de verkiezingen. Omwille van een deelname in de Vlaamse Regering onderschrijft Jean-Marie Dedecker impliciet het cordon sanitaire, in de hoop hiermee aanvaardbaar te zijn als regeringspartner voor de traditionele partijen. Een ontnuchterende vaststelling voor al diegenen die Dedecker als een alternatief voor de traditionele partijen beschouwden. Het enige echte alternatief voor de traditionele partijen bestaat in een coalitie tussen Vlaams Belang, N.VA en LDD.”, zegt Filip Dewinter.

16:31 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.