31-03-09

VLAMINGEN STA OP!

Even de aandacht spitsen op twee bijzondere activiteiten die ons te wachten staan. De Mars op Brussel van het KVHV en de Conventie van de VVB.

Op zondag 3 mei organiseert het KVHV met de steun van een hele resem Vlaamse verenigingen een Mars op Brussel onder de noemer 'Vlaanderen Vrij'. Het KVHV (Katholiek Vlaams HoogstudentenVerbond) heeft de voorbije jaren bewezen dat het een massa Vlamingen op de been kan krijgen. De meest opmerkelijke bijeenkomst was de betoging op zondag 6 mei 2007 onder de noemer Staatshervorming! Deze betoging bracht duizenden Vlamingen naar Sint-Genesius-Rode. Lees meer.

Het KVHV pakt het nu nog grootser aan en wil dus een Mars op Brussel laten plaatsvinden. Daarvoor rekent het KVHV natuurlijk niet enkel op de steun van de Vlaamse studenten, maar evengoed van u allen, Vlaams-nationalisten! Het moet zeker mogelijk zijn om minstens 5000 Vlamingen naar Brussel te laten afzakken in het belang van Vlaanderen, in het belang van de Vlaamse zaak! Het KVHV legt hiervoor speciaal bussen in die vanuit alle uithoeken van Vlaanderen vertrekken om u op tijd in Brussel te brengen. Alle informatie hiervoor is te vinden op http://www.marsopbrussel.org/ En om even iets minder bescheiden te blijven en niet teveel op te scheppen, maar het ontwerp van de affiche is van mijn hand...

Op zondag17 mei, 14 dagen dus na de Mars op Brussel, organiseert de VVB (Vlaamse Volksbeweging) een conventie onder de noemer 'Werk, welvaart, welzijn'. De VVB - die net als het KVHV een pluralistische Vlaamsnationale vereniging is en die dus poogt om zoveel mogelijk Vlamingen rond dezelfde vlag te verzamelen - heeft de voorbije decennia ook al bewezen dat het in staat is om duizenden Vlamingen te mobiliseren. De voorbije maanden is er echter veel te doen geweest rond VVB-voorzitter Eric Defoort. Ik heb zelf nog een petitie ondertekend waarin werd opgeroepen tussen een betere verstandhouding tussen de VVB-militanten en de VVB-top.

Vandaag las ik op de webstek van het Vlaams Belang een vraaggesprek met Eric Defoort (lees hier het vraaggesprek). Defoort legt in dat vraaggesprek uit wat zijn bedoeling is met de VVB, wat zijn drijfveer is om zich in te zetten voor de Vlaamse zaak en waar de conventie van 17 mei om draait. Ik moet zeggen dat dat vraaggesprek mij een hernieuwd vertrouwen heeft gegeven in de VVB en de bedoelingen van Defoort. Ik raad dan ook elke Vlaams-nationalist die twijfelde aan Defoorts bedoelingen aan om het vraaggesprek eens te lezen. Uiteraard hoop ik dan ook dat de conventie van de VVB een massa Vlamingen naar Antwerpen zal lokken! Alle info hierover vind je via http://ikvv.be/.

En dat belgië verder mag wegrotten! Houzee!

11:21 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De Conventie. Ik zal er zeker zijn op de Conventie.
Wederwoordje graag en alleen in mijn gastenboek.
http://blog.seniorennet.be/hupoar1

Gepost door: Hupoar | 31-03-09

De commentaren zijn gesloten.