31-03-09

VLAMINGEN STA OP!

Even de aandacht spitsen op twee bijzondere activiteiten die ons te wachten staan. De Mars op Brussel van het KVHV en de Conventie van de VVB.

Op zondag 3 mei organiseert het KVHV met de steun van een hele resem Vlaamse verenigingen een Mars op Brussel onder de noemer 'Vlaanderen Vrij'. Het KVHV (Katholiek Vlaams HoogstudentenVerbond) heeft de voorbije jaren bewezen dat het een massa Vlamingen op de been kan krijgen. De meest opmerkelijke bijeenkomst was de betoging op zondag 6 mei 2007 onder de noemer Staatshervorming! Deze betoging bracht duizenden Vlamingen naar Sint-Genesius-Rode. Lees meer.

Het KVHV pakt het nu nog grootser aan en wil dus een Mars op Brussel laten plaatsvinden. Daarvoor rekent het KVHV natuurlijk niet enkel op de steun van de Vlaamse studenten, maar evengoed van u allen, Vlaams-nationalisten! Het moet zeker mogelijk zijn om minstens 5000 Vlamingen naar Brussel te laten afzakken in het belang van Vlaanderen, in het belang van de Vlaamse zaak! Het KVHV legt hiervoor speciaal bussen in die vanuit alle uithoeken van Vlaanderen vertrekken om u op tijd in Brussel te brengen. Alle informatie hiervoor is te vinden op http://www.marsopbrussel.org/ En om even iets minder bescheiden te blijven en niet teveel op te scheppen, maar het ontwerp van de affiche is van mijn hand...

Op zondag17 mei, 14 dagen dus na de Mars op Brussel, organiseert de VVB (Vlaamse Volksbeweging) een conventie onder de noemer 'Werk, welvaart, welzijn'. De VVB - die net als het KVHV een pluralistische Vlaamsnationale vereniging is en die dus poogt om zoveel mogelijk Vlamingen rond dezelfde vlag te verzamelen - heeft de voorbije decennia ook al bewezen dat het in staat is om duizenden Vlamingen te mobiliseren. De voorbije maanden is er echter veel te doen geweest rond VVB-voorzitter Eric Defoort. Ik heb zelf nog een petitie ondertekend waarin werd opgeroepen tussen een betere verstandhouding tussen de VVB-militanten en de VVB-top.

Vandaag las ik op de webstek van het Vlaams Belang een vraaggesprek met Eric Defoort (lees hier het vraaggesprek). Defoort legt in dat vraaggesprek uit wat zijn bedoeling is met de VVB, wat zijn drijfveer is om zich in te zetten voor de Vlaamse zaak en waar de conventie van 17 mei om draait. Ik moet zeggen dat dat vraaggesprek mij een hernieuwd vertrouwen heeft gegeven in de VVB en de bedoelingen van Defoort. Ik raad dan ook elke Vlaams-nationalist die twijfelde aan Defoorts bedoelingen aan om het vraaggesprek eens te lezen. Uiteraard hoop ik dan ook dat de conventie van de VVB een massa Vlamingen naar Antwerpen zal lokken! Alle info hierover vind je via http://ikvv.be/.

En dat belgië verder mag wegrotten! Houzee!

11:21 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

27-03-09

NSV BETOGING: 10 OP 10!

De betoging zit er op. Het was een opvallend rustige betoging met veel volk. De kranten, politie en links telden 300 à 350 man. Ik ben er zeker van dat er minstens 450 man aanwezig was. Maar aantallen doen er niet toe, het is de boodschap die telt. En een krachtige slogan als Vlaams, sociaal en nationaal komt perfect over in tijden van economische crisis. Wat links er ook mag van vinden.

Extreem links heeft zich - zoals gisteren hier aangekondigd - weer van haar beste kant laten zien. Fietsen, bierblikjes en andere zaken die los zaten en voorhande waren werden als projectielen gebruikt. En wat niet los zat werd losgerukt zoals de verkeersborden die door de lucht vlogen richting politie. Uitreraard werden ook weer enkele uitstalramen van banken en winkels verdacht van racisme en fascisme want ze moesten er aan geloven! Twee politiecombi's werden vakkundig afgebroken. Ga met zo'n bende eens een pintje pakken!

Geert Cool van de mini-partij LSP distancieerde zich alvast op voorhand voor de gekende neveneffecten van hun 'vreedzame' tegen-betoging. Misschien moeten ze het volgend jaar eens anders aanpakken. Organiseer als linkse groeperingen op de avond van de betoging een congres of zoiets waar over de 'rechtse rakkers' kan gedebatteerd worden... Daar heb je een minimum aantal hersencellen voor nodig en dat ontbreekt nu net bij de anarchistische jongens en meiskes die steeds maar opnieuw steden in de vernieling slaan. Zo blijven ze misschien thuis en zo kan LSP en Blokbuster voor eens en altijd bewijzen dat zij niet de oproerkraaiers zijn. Het is maar een suggestie natuurlijk!

Maar goed, een geslaagde betoging van de NSV, de linkse beweging die als gewelddadig overkomt in de media. Wat moet een 'rechtse rakker' meer hebben! Volgend jaar terug op post in Antwerpen!

11:05 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

26-03-09

LINKSE ZELFBEVREDIGING IN TWEEVOUD

Vanavond gaan we betogen met de NSV in Leuven. Onze linkse vrienden kijken traditioneel schuimbekkend uit naar deze jaarlijks weerkerende betoging. Voor hen is het namelijk een hoogdag aangezien ze hun geweld dan ten volle kunnen loslaten op alles wat los zit. En als het niet los zit maken ze het wel los. Maar goed, blijkbaar zijn ze zaterdag begonnen aan en "actieweek naar de anti-NSV betoging".

Voor het gesloten secretariaat van het Vlaams Belang in Antwerpen aan de Amerikalei vatten ze post met spandoek en vuilzak (rond hun lijf uiteraard, ze kennen hun plaats wel). Vrolijk werden er foto's getrokken... want het is een echte uitdaging om te protesteren aan een gesloten secretariaat. En men slaagde er zelfs niet in om een foto te trekken waar zij opstonden samen met de lichtreclame van het secretariaat. Het had dus evengoed een actie kunnen zijn aan een willekeurig huis ergens in één of andere grote stad. Moest ik er niet werken, ik zou het secretariaat er niet in herkend hebben! Je kan hun relaas lezen via: http://www.blokbuster.be/site/bb/htdocs/modules/news/arti...

Ik moet nog even iets kwijt over de hypocriete houding van Karel De Gucht en de zes partijen in de regering die vinden dat de paus officieel op de vingers dient getikt te worden voor zijn uitspraken in Afrika waarbij hij stelt dat condooms het risico op aids vergroten. Preventie kennen ze hier in belgië niet, dat weten we al langer en laat ons duidelijk zijn, een condoom is geen preventief middel tegen aids. Condooms uitdelen zet aan tot het bedrijven van de liefde, echte preventie zet mensen aan tot nadenken alvorens ze de liefde bedrijven. Maar zo hadden de wereldverbeteraars van Groen!, de SP.a en Open-vld het waarschijnlik niet begrepen.

Wat me het meeste stoort is het nogmaals schenden van de scheiding van kerk en staat! De speciale commissie die de schending van de scheiding tussen het gerecht en de staat moest onderzoeken is nog maar net met een sisser afgelopen en de volgende commissie dringt zich volgens mij op! Onze - en geen in feite geen enkele - regering waar dan ook heeft zich te moeien met de uitspraken van de kerkelijke overheid! En als de paus iets zegt dat tegen de borst stoot van al diegene die anti-religie zijn (maar die anderzijds wel de islam opvrijen) dan is dat de paus zijn zaak. De scheiding der machten heeft duidelijk geen enkele betekenis meer hier in dit apenland! De schaamte voorbij...

11:06 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-03-09

CAMPAGNE TEGEN ILLEGALITEIT

Bekijk het eerste campagnefilmpje van Filip Dewinter voor de Vlaamse verkiezingen van 7 juni.

14:05 Gepost door Bert Deckers in Politiek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-03-09

AUTONOME KAMERADEN VS EXTREEM-LINKS: 1-0

Gisteren vond een zéér geslaagde actie plaats van de Autonome Kameraden! De AK is een spontane verzameling van 'rechtse rakkers' uit zowel de actieve rechtse verenigingen zoals de NSV en KVHV en een hoop totaal niet bij een vereniging horende jongeren met een rechts gedachtengoed. Als het een soort van drempelverlaging kan zijn, er nemen geen 'skinheads' deel aan de acties van AK! Het is dus geen mantelorganisatie van Blood & Honour of wat dan ook. De AK blaast met andere woorden verzamelen en zal dan wel zien wat er op de oproep afkomt. En dat was gisteren bij hun eerste actie meteen een succes!

Een 25-tal rechtse jongeren besloten om te gaan luisteren naar een openbare uiteenzetting van de Actief Linkse Studenten. Zeg maar de Marxistische jongeren van deze tijd. Zo jong en al verloren denk ik dan... Maar goed, de ALS organiseerde gisteren een avond aan de Univeristeit van Antwerpen over hun strijd tegen extreem-rechts. Aangezien de symphatisanten van AK best wel geïnteresseerd zijn in politieke strijdvoering en zeker als die strijd deels tegen hen gericht is wilden zij wel eens horen hoe extreem-links Vlaanderen hen ging bestrijden.

Aangekomen aan de zaal waar de rede ging gevoerd worden bleken ze iets te vroeg aangekomen. De extreem-linkse jongens hadden waarschijnlijk hun tram gemist. Uiteindelijk stroomden de fans van Mao en Fidel in grote getale binnen in de zaal. Niet minder dan 10 ALS-fans doken op! Naar eigen zeggen hadden ze al enkele symphatisanten terug naar huis gestuurd omdat ze een fysieke confrontatie vreesden. "Onder hen een 80-jarige weerstander die reeds meer dan 60 jaar actief is in de strijd tegen fascisme." zo schrijven ze op de webstek van Blokbuster die hun naam beter eens zouden veranderen in 'Belangbuster'.

De Autonome Kameraden probeerden de ALS Diets te maken dat ze mochten beginnen met hun uiteenzetting. Het antwoord van de ALS was: "We spreken niet want er zitten fascisten in de zaal." Ja, dan organiseer je een avond die openbaar is en overal wordt aangekongd waar linkse individuen komen en dan zitten daar plots zogeheten fascisten! Ach ja, dan bel je toch gewoon de politie en dan zeg je aan de politie dat je het niet aandurft om uw extreem-links discours uit te leggen aan een rechts publiek. En dan draai je de rollen om en zeg je dat het de schuld is van extreem-rechts dat de avond niet kan doorgaan.

Het strafste van al is dat de AK wel degelijk eens wilde weten wat extreem-links te vertellen had over de Antifa-strijd en dat ze helemaal niet uit waren op een fysieke confrontatie. Vergelijk dit eens met het NSV-debat begin dit academiejaar waarbij heel de extreem-linkse scene de Universiteit van Gent met geweld en vernielingen de toegang had geblokkeerd en waarbij een groep van 20 NSV'ers doodleuk werden gegijzeld! Als extreem-links het heeft over 'vrijheid van meningsuiting' dan geldt dat enkel voor gelijkgezinden. En als ze de kans krijgen om rechtse rakkers van het extreem-linkse denken te overtuigen, dan durven ze niet te spreken?! Misschien omdat hun uitleg vol holtes en gaten zit.

Rechts, jong Vlaanderen heeft gisteren een mooie overwinning geboekt. Temeer omdat extreem-links nu spreekt van "frustratie bij rechts aan de universiteit van Antwerpen". Mooi zo! Extreem-links begint er ferm naast te trappen! Uitkijken nu naar de NSV-betoging volgende week in Leuven. Tot dan!

Lees het verslag van AK op http://autonomekameraden.blogspot.com/

10:08 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

16-03-09

DEBAT NSV! LEUVEN

13:26 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-03-09

SPERPERIODE

De varkentjes zijn buiten! Samen met drie andere collega-vrijwilligers deelden we op een maand tijd niet minder dan 25.000 varkentjes uit op de Antwerpse markten. Niet slecht gedaan me dunkt...De sperperiode is nu van kracht en dat wil zeggen dat we geen materiaal meer mogen verkopen of uitdelen waar het Vlaams Belang-logo opstaat. Dit geldt uiteraard evengoed voor alle andere politieke partijen.

Er wacht ons een drukke periode want we hebben heel wat werk voor de boeg! De marktbezoekers gaven ons echter veel nieuwe moed! Als het van die mensen zou afhangen behaalden we zonder problemen de 24% van in 2004. Maar het hangt natuurlijk niet enkel van die mensen af. De meest recente peilingen doen ons terug een beetje stijgen (t.o.v. de vorige peilingen welteverstaan!) en LDD gaat fiks achteruit (tot -4,4%). Dit maakt dat we met het Vlaams Belang terug boven LDD staan in de peilingen. Uiteraard zijn peilingen maar peilingen. Ikzelf hou het bij een pronostiek van 18% op 7 juni 2009. Hopelijk gaan we daar ver boven!

12:33 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |