31-07-09

VAN AFF, NEGERS TEGEN KUIFJE EN 'DAKBEZETTENDE' ASIELZOEKERS

Het is al enige tijd geleden dat ik hier op deze blog een berichtje achterliet. Maar als het AFF zich al zorgen begint te maken wordt het tijd om nog eens wat meningen en ervaringen te filteren. Volgens onze antifascistische vrienden heet dat dan 'spuien'.Maar goed, door het succes en de reikwijdte van Facebook bereik ik op die manier minstens evenveel mensen als hier via mijn blogje. Maar we willen het AFF het plezier niet ontnemen bij hun zoektocht naar racistische citaten en allerhande.

Er is - ondanks de komkommertijd en het reces - heel wat gebeurd de voorbije weken. In de gevangenissen is het opendeur (ook voor hen is het 'vakantieperiode') en de Mexicaanse griep telt ondertussen ook bij ons een eerste slachtoffer. De ETA is weer eventjes actief in het vermoorden van (onschuldige) Spanjolen en andere extreemlinkse terroristenbewegingen zoals de IRA worden dan weer als voorbeeld aanzien voor onze volksnationale strijd die toch wel kenmerkend rechts georiënteerd is... Sommigen hebben het blijkbaar nog steeds niet begrepen. Zelfs in eigen kringen. Niet onlogisch dat het AFF de bal dan ook binnenschoot door te stellen dat de IRA op zeer veel gebieden banden heeft met de anti-Joodse PLO. (met wapenhandel als eerste motief)

Vandaag was één van de kleinste berichtjes in de kranten (GVA, HBL en HLN) maar niet het minst ophefmakende dat over de verder zetting van de klacht van een totaal onbekende neger tegen het album Kuifje in Congo. Degoutant vind ik dat! Waarom kan die man het album niet in de juiste tijdsgeest plaatsen? (ik zal de vraag hier maar niet beantwoorden wegens allerhande wetten die de vrije meningsuiting beknotten) Hij neemt nu twee 'top'-advocaten onder de arm die de zaak in een stroomversnelling moeten krijgen. Wel, ik hoop dat de zaak wereldwijd wordt opengetrokken! Als Kuifje een racist is, dan ben ik Nelson Mandela in hoogst eigen persoon! Deze komedie mag stilaan eens gaan ophouden.

Deze ochtend zijn op 'spectaculaire' wijze (zo bericht HLN) een 500 illegalen/asielzoekers uit een gebouw gezet in Brussel. De beelden waren inderdaad indrukwekkend. Twee helikopters van de politie waar in ware commandostijl een cordon gemaskerde ordediensten uit neerdaalden en zo voorts. Op de beelden die daar op volgden kan men zien dat verschillende ramen van het gebouw sneuvelden door projectiele die de 'bezetters' van binnenuit naar buiten gooide... Het deed me wat denken aan de beginscène van The meaning of life van Monty Python. De onderdrukten tegen de heersende klasse. Maar zo is het uiteraard niet! Het is niet onze staat die de asielzoekers onderdrukt, wel integendeel. Ze krijgen al meer dan goed voor hen is. Als de asielzoekers kwaad zijn dan moeten ze dat maar laten weten aan hun staatshoofden, maar laat onze gebouwen met rust en breek ze vooral niet af! Ik hoop dat de rekening voor de vernielingen en de onkosten voor het politieoptreden doorgerekend wordt aan deze onverlaten. Ook voor hen is de speeltijd over!

Zo, de blog is even bijgewerkt en ik trek me weer een weekje terug om wat verder te verbouwen in onze megavilla in Balen. Tot over een dikke week!

14:05 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.