31-08-09

LAAT DE MASKERS VALLEN, WIJ DRAGEN ER ZELFS GEEN!

"Tegen het einde van het leven gaat het als tegen het eind van een gemaskerd bal, als de maskers worden afgenomen. Men ziet dan wie degenen, met wie men gedurende zijn leven in aanraking is gekomen, eigenlijk zijn geweest." Arthur Schopenhauer (1788 - 1860)

Dagelijks, of toch op zijn minst wekelijks, bezoeken velen van ons, rechts-radicalen, de weblog van het Anti Fascistisch Front (AFF). Niet omdat we onszelf willen 'bekeren' tot het anti-fascisme (wat dat ook moge inhouden vandaag de dag, aangezien ik geen duidelijke definitie kan distileren uit de daden en uitspraken van de anti-fascisten vandaag de dag van wat fascisme inhoudt) maar wel omdat het AFF dagelijks een moment van ontspanning is, een moment om de lachspieren te trainen en vooral om de roddels van het niveau van Dag Allemaal te weten te komen over onze Beweging en over die andere, minder interessante beweging, die van de skinheads anno 2009.

Het AFF onthult graag zaken uit de dagelijkse persoonlijke levenssfeer van heel wat van onze vrienden, militanten en verkozenen. Het AFF houdt zich binnen het strikt wettelijke om geen vervolgingen te risceren, al nemen zij wel geregeld foto's over van blogs die worden toegelicht. Het overnemen van die foto's is wel strafbaar, maar gezien onze verdraagzamheid zeer rekbaar is, laten we hen hier voor 99% van de gevallen met gerust.

Waar het op neerkomt is dat wij, rechts-radicalen, in se niets te verbergen hebben. AFF is voor onze Beweging dikwijls een gratis advertentieruimte. Acties en activiteiten worden door hen beter toegelicht dan dat we dat zelf zouden kunnen. De skinheads onzer Lage Landen hebben zelfs het voordeel dat ze zelf nooit een verslag moeten schrijven van hun concerten en andere bezigheden. Het AFF doet dit namenlijk voor hen.

De mensen van het AFF kennen ons zeer goed. En waarom ook niet? Als politiekers zijn wij in principe publieke figuren. Wat we doen valt volledig onder onze verantwoordelijkheid en zeker als we iets op het internet publiceren weten we goed genoeg wat we doen. En als dit strafbaar of controversieel blijkt te zijn zal het AFF er wel voor zorgen dat het wereldkundig gemaakt wordt. Eigen schuld, dikke bult met andere woorden. Achteraf verbaasd doen over uw eigen daden is dan ook een beetje hypocriet. Maar goed, zoals ik al zei hebben wij in feite geen geheimen voor ons klein Vlaanderen, laat staan voor het AFF.

Anderzijds stel ik mij echter de vraag waarom nooit geweten is waarom de jongens en meiskes van het AFF nooit hun ware gelaat hebben getoond en/of tonen? Hebben zij dan wél iets te verbergen? Is het dan toch waar dat 'bekende' journalisten achter deze weblog zitten? Journalisten gelieerd aan De Morgen en misschien zelfs aan Humo? Dat het linkse medwerkers zijn spreekt voor zich. Dat het mensen zijn met een verregaande kennis van wat er intern gebeurt in de Beweging of binnen de partij is soms maar de vraag. Veelal wordt er toch nog net iets teveel uit de duim gezogen. Zelfs zo hard dat Grimm er jaloers zou van geworden zijn. Maar ze hebben hun goedgeïnformeerde bronnen in bepaalde dossiers en misschien ook daarmee dat ze zichzelf nooit zullen of willen bekend maken.

Toch durf ik hier beleefd de vraag te stellen aan deze heren en dames van de wereldvrede: wie zijn jullie? Maak jullie eens bekend als echte nobelen! Heel Vlaanderen wil weten wie jullie, helden, werkelijk zijn! Laat jullie maskers vallen en kom uit voor julie o zo lovenswaardige verzet tegen de zogeheten fascisten der eenentwintigste eeuw! Laat ons het citaat waarmee ik begon bewaarheid worden. (liefst wel voor het einde van mijn leven wel te verstaan!)

Ik heb het nu beleefd gevraagd en hoop nu op een beleefd antwoord. En hopelijk wat namen. En geen paniek, Kosmos bestaat niet meer, ook niet 'ondergronds' want dan zou ik het wel weten. Blokwatch, de on-line 'kosmos' van links Vlaanderen staat echter nog wel steeds on-line. De linkse databank van rechtse nationalisten en fascisten (grappig toch die niets betekenende titel) kan nog dagelijks geraadpleegd worden. Toegegeven, er staan (net) geen adressen bij!

Ik hoop met open visier de strijd verder te zetten. De bal ligt in jullie kamp AFF!

15:26 Gepost door Bert Deckers in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Da's waar Bert,wij zijn fier van wat en wie we zijn: we hoeven niet te schuilen, WIJ zijn geen lafaarden, we strijden vóór ons goed recht en voor Vlaanderen.

Gepost door: Martine | 31-08-09

De commentaren zijn gesloten.