09-02-10

RECHTS ACTUEEL...

Het is weer een drukke periode op politiek vlak. Brussel stond even in de belangstelling door enkele 'fait divers' en door de reactie van onze broeders ten zuiden van de taalgrens dreigde de kwestie te ontaarden in een communautaire steekspel. Ondertussen is de storm blijkbaar gaan liggen.

Door een schriftelijke vraag van gemeenteraadslid Wim Van Osselaer van het Vlaams Belang geraakte dan weer bekend dat het aantal vreemdelingen in Antwerpen drastisch gestegen was! Maar liefst 56,4% van de Antwerpse jongeren is van vreemde origine. Over (re)migratie schreef ik nog niet zo lang geleden een opinietekst. Lees de tekst via deze link .

Ondertussen heeft Patrick Janssens aan Filip Dewinter moeten toegeven dat er een probleem is met enkele criminele bendes uit het Oostblok die in Antwerpen actief zijn. Nu nog toegeven dat de stijgende criminaliteit rechtstreeks kan gekoppeld worden aan de stijgende migratie en we zijn weer een hele stap vooruit. Al zal dat voor de progressieve socialisten nog een serieuze brug te ver zijn.

Zondag kwam ons ter ore dat Pater Adriaan Aernouts, Vlaams-nationalistische en traditionalistische dominicaan, daags ervoor was overleden ten gevolge van een hartstilstand. De begrafenis vindt plaats op vrijdag 12 februari om 11 uur in de Sint-Amanduskerk, Visitatiestraat-Antwerpsesteenweg, Sint-Amandsberg (Gent). Pater Adriaan was alomtegenwoordig in de Vlaamse Beweging en leidde ook de misvieringen tijdens eerste IJzerwakes.

Nog in Gent was het gisteren 'ambiance' tijdens de PFK vergadering. Het Anarchistisch Kollektief had enkele taarten meegenomen naar deze vergadering. Deze taarten zouden volgens een 'insider' bestemd zijn voor de snoeten van de aanwezige ALS'ers vanwege hun té democratisch gehalte tijdens de vergaderingen, waardoor de NSV erkend is geraakt. (niet dat ALS voorgestemd had, wel integendeel, maar AK had liever de NSV'ers buitengeslagen dan buitengestemd) Nu goed, de aanwezige ALS'ers bleven gespaard van slagroom en deeg. Wie wel in de klappen deelde waren de twee aanwezige NSV'ers en iemand van Animo. Die NSV'ers dat kwam natuurlijk goed uit voor het AK aangezien dit hun 'vijanden' zijn, maar Animo zal er minder om gelachen hebben. Enkele kranten schreven dan ook over een taarten-aanval op extreem-rechts. Het blijft daar erg leuk in Gent onder de studentjes.

Binnenkort verschijnt er een nieuwe webstek met nieuws vanuit rechtse ooghoek. Later meer hierover!

14:30 Gepost door Bert Deckers in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.